Konsultointi

Viexpon konsultointipalvelujen avulla saat yrityksellesi tärkeää tietoa yrityksenne satsausten toimivuudesta.
Viexpon asiantuntijan avulla yrityksenne saa lisäksi uusia näkökulmia siitä, mihin suuntaan kannattaa lähteä kehittämään toimintaa.

Viexpon konsultointipalvelut – Oletteko oikealla tiellä?

Viexpon konsulttipalveluiden kautta käytössäsi on 50 vuoden aikana koottu laaja verkosto maailmalla. Konsulteilla on vahvaa osaamista ja monipuolista kokemusta eri aloilta. Hyödyntämällä Viexpon vahvoja ammattilaisia, voitte keskittyä omaan työhönne ja luottaa asiantuntijan konsulttiapuun. Konsultointipalveluihin on saatavilla myös erillistä rahoitusta.

 

Voit myös tiedustella lisää osa-aikaisesta vientipäällikkö ja vientiassistentti palvelustamme!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

ELY-keskuksen: KEHPA-analyysi- ja konsultointipalvelut

ELY-keskuksen yritysten kehittämispalvelut on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on vahva oma halu kehittää ja kehittyä – sekä myös edellytykset siihen. Palveluiden tavoitteena on kasvu, uudistuminen ja tehokkuus.

 

Analyysi-palvelusta saat kokonaiskuvan liiketoimintasi nykytilasta sekä selkeän kehittämissuunnitelman. Palvelu on tarkoitettu pk-yrityksille, jotka haluavat suunnitelmallisesti kehittää toimintaansa. Analyysista saatavan kehittämissuunnitelman toteuttamiseksi saat ohjauksen tarvittaviin kehittämistoimenpiteisiin – Konsultointi-palveluihin, avainhenkilöiden koulutukseen tai muihin palveluihin.

 

Lue lisää

 

 

Konsultointipalveluiden tuloksena on aihealueen analyysi ja raportti sekä jatkosuositukset yritykselle. Konsultointipalvelut on jaettu viiteen liiketoiminnan kehittämisen osa-alueeseen, joista räätälöidään yrityksen tarpeisiin parhaiten sopivat kehittämistoimenpiteet:

 

  • Kasvu ja uudistaminen
  • Tuottavuus ja talous
  • Markkinointi ja asiakkuudet
  • Johtaminen ja henkilöstö
  • Innovaatioiden kaupallistaminen

 

Lue lisää

Ota yhteyttä

Lisätietoa saat kansainvälistymisen asiantuntijoiltamme. Voit ottaa yhteyttä Kristianiin, Janiin tai muihin asiantuntijoihimme.

Ely-keskuksen valtuuttamana KEHPA-konsulttina

toimii Viexpolla Varatoimitusjohtaja ja

Senior International Business Advisor

Kristian Schrey.

 

”Minulla on monivuotinen kokemus yrittäjänä monella eri alalla sekä start-up yritysten parissa. Toimialasta riippumatta haluan tehdä kasvuhalukkaiden yritysten kanssa töitä luomalla edellytyksiä heille menestymiseen kansainvälisillä markkinoilla. Vastaan perusneuvonnasta ja konsultoinnista, vientiverkostojen koordinoimisesta ja yhteistyöstä Kiinan suuntaan. Toimin Vaasan toimipisteestä käsin.”

 

Kristian.schrey(at)viexpo.fi

+358 50 572 8253

Jani Takamaa
Senior International Business Advisor

 

”Olen kansainvälisen kaupan, myynnin sekä markkinoinnin osaaja ja sparraaja. Minulta löytyy erityisosaamista elintarvike-, maa- ja metsätalous sekä metalli- ja alihankinta sektoreilta. Vastaan perusneuvonnasta, konsultoinnista sekä vientiverkostojen koordinoimisesta. Toimin Kokkolan toimipisteestä käsin.”

 

+358 50 512 3755

jani.takamaa(at)viexpo.fi