Vienninedistämismatkat

Viexpo organisoi yritysten tarpeiden pohjalta räätälöityjä vienninedistämismatkoja kansainvälisille markkinoille. Järjestämme tapaamisia potentiaalisten uusien yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa, myös yritys- ja messuvierailuja voidaan järjestää osallistuvien yritysten toiveiden mukaisesti.

Vienninedistämis-

matkat

Viexpo organisoi yritysten tarpeiden pohjalta räätälöityjä bisnesmatkoja kansainvälisille markkinoille. Vienninedistämismatkoilla järjestämme tapaamisia potentiaalisten uusien yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa, myös yritys- ja messuvierailuja voidaan järjestää osallistuvien yritysten toiveiden mukaisesti.

 

Viexpon vienninedistämismatkalla:

 

  • saat uusia arvokkaita kontakteja
  • saat kattavan kokonaiskuvan alan tilanteesta kohdemarkkinoilla
  • verkostoidut alan toimijoiden kanssa ja saat tietoa kilpailijoista
  • saat ajantasaista tietoa markkinatilanteesta ja uutuuksista
  • löydät kilpailuvalttisi markkinoilla

 

Viexpo tarjoaa vienninedistämismatkoille myös valmistautumispakettia, joka sisältää yleisen markkinatiedon kohdemarkkinoista, kilpailija-analyysin sekä kontaktihaun. Ja koska matkalla saatujen uusien kontaktien aktivoiminen heti matkan jälkeen on ensiarvoisen tärkeää, tarjoaa Viexpo myös seurantapaketin, joka sisältää asiakaskontaktien työstämisen matkan jälkeen.

 

Yrityksillä on mahdollisuus ostaa kokonaispaketti tai erillisiä osia paketista oman tarpeensa mukaan. Näin yritykset saavat parhaan mahdollisen heille sopivan palvelun räätälöitynä ja kustannustehokkaasti.

Vienninedistämismatkat 2018

OTD, Offshore Technology Days Norjan Bergenissä tarjoaa parhaimman ja ajankohtaisimman näköalan NCS-ketjun toimintaan ja kehitykseen. OTD on suunnattu sekä norjalaisille että myös kansainvälisille öljy-, kaasu- ja energia-alan toimijoille, joiden tuotteet ja palvelut linkittyvät NCS-ketjuun.

 

Viexpo tarjoaa mahdollisuutta osallistua Bergeniin ja OTD-messuille järjestettävälle vienninedistämismatkalle. Matkan ajankohta on 17.-18.10.2018. Lue lisää

Lähde Viexpon mukana Barcelonaan tapaamaan huipputoimijoita ympäri maailman!

 

Paikalla ovat mm. energiayhtiöt, laivanrakentajat, teknologiayhtiöt, EPC-urakoitsijat, kansalliset ja kansainväliset öljy-yhtiöt sekä teknologiayritykset, joilla kaikilla on tärkeä rooli kansainvälisessä energian arvoketjussa. Fokuksessa sekä konferenssissa että messuilla on uudet teknologiat ja teollisuuden kehitys. Lue lisää

Haluatko kasvattaa verkostojasi Norjassa?

Nordic Gatewayn Pop-Up Bodö auttaa sinua avaamaan uusia kanavia Norjan markkinoille.

Tervetuloa vekostoitumaan ja kuuntelemaan mielenkiintoisia avauksia aiheesta!

Pop-Up Bodö -tapahtuma järjetetään  9.-11.10.2018. Lue lisää.

Ota yhteyttä

Lisätietoa saat kansainvälistymisen asiantuntijoiltamme. Voit ottaa yhteyttä Katjaan tai muihin asiantuntijoihimme.

Katja Jankens

International Business Developer

 

”Minulla on paljon kokemusta yritysten auttamisesta uusille markkinoille ja erityisosaamisalueeni on Skandinavia, erityisesti Norja. Toimin Skandinaviaan suuntautuvan Nordic Gateway -hankkeen projektipäällikkönä ja vastaan perusneuvonnan lisäksi sekä messujen että vienninedistämismatkojen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Toimin Pietarsaaren toimipisteestä käsin.”

 

katja.jankens(at)viexpo.fi
050 573 88 76