OTD 17-18.10.2018 Bergen, Norja

OTD 17-18.10.2018 Bergen, Norja

The largest annual oil exhibition in Norway and the no. 1 meeting place for NCS players

 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.6.2018!

OTD, Offshore Technology Days järjestetään 17.-18.10.2018 Norjan Bergenissä. Tapahtuma tarjoaa parhaimman ja ajankohtaisimman näköalan NCS-ketjun toimintaan ja kehitykseen. OTD on suunnattu sekä norjalaisille että myös kansainvälisille öljy-, kaasu- ja energia-alan toimijoille, joiden tuotteet ja palvelut linkittyvät NCS-ketjuun.

OTD järjestetään nyt 20. kerran ja kyseessä on vuosittainen tapahtuma, jonka paikka vuorottelee Bergenin ja Stavangerin välillä. Messuilla on kansallinen focus ja OTD:ssa tavataan siis ennen kaikkia norjalaisia yrityksiä. Viime vuonna OTD houkutteli Stavangeriin n. 16 000 kävijää ja 350 näytteilleasettajaa. Useimmat OTD:n näytteilleasettajista ovat pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotka operoivat pienemmässä mittakaavassa ja eivät välttämättä suoraan suurien öljy-yhtiöiden kanssa.

Öljyteollisuus on nousussa ja se näkyy myös rekisteröinneissä OTD:hen, ne ovat jopa 300 prosenttia korkeammat kuin vuonna 2016. Stavangerissa vuonna 2017 nähtiin jo selkeästi, että teollisuus oli vankasti optimistinen ja palautumassa.

 

Contractors market

 

Norjalaisten öljy-yhtiöiden keskittyminen peratiivisiin kustannuksiin ja tehokkuuden lisääminen koko arvoketjussa  jatkuu vaikeiden aikojen läpi ja tämä fokus on luonnollisesti tärkeä säilyttää, kun nousukausi taas alkaa. Seuranta ja tehokas viestintä ovat elintärkeässä roolissa kustannuksien ja tehokkuuden hyötyjen ylläpitämisessä.

Vuonna 2018 teollisuuden avainpelaajat ovat tavattavissa ja keskustelevat aktiivisesti tarvittavista toimenpiteistä ja niiden toteutumisesta. Alan johtavat operaattorit ovat messujen ajan Contractors marketilla, jossa alihankintateollisuus voi tavata näiden suurten toimijoiden osto- ja teknologiapuolen avainhenkilöstöä  one-on-one-tapaamisissa.

 

Catching Business -MATKA BERGENIIN

 

Viexpo tarjoaa mahdollisuutta osallistua Bergeniin ja OTD-messuille järjestettävälle markkinaselvitysmatkalle.

Matkan ajankohta on 17.-18.10.2018.

 

Matkan aikana tavataan Invest in Bergenin ja Bergen Næringsrådin edustajia ja osallistuville yrityksille voidaan sopia tapaamisia paikallisten toimijoiden ja yritysten kanssa*.

 

Alustava aikataulu

17.10.2018

Lentoaikataulu Vaasasta

VAA-ARN      0615-0625
ARN-OSL     0700-0800
OSL-BGO     0910-1000

 

Päivän aikana tutustutaan OTD-messujen tarjontaan. Mahdollisuus one-to-one-tapaamisiin Contractors marketilla, etukäteisvaraus. Messut ovat avoinna klo 10-17, Contractors Market on avoinna klo 11-15.Majoittuminen Thon Hotel Rosenkrantziin. Hotelli sijaitsee Bergenin keskustassa. Hotellin moderneissa huoneissa on maksuton wifi. Buffetaamiainen sisältyy hintaan.

 

18.10.2018

Torstaiaamupäivänä tavataan Invest in Bergenin ja Bergen Næringsrådin edustajia. Päivän aikana mahdollisuus tutustua OTD-messujen tarjontaan sekä one-to-one-tapaamisiin Contractors marketilla.

Messut ovat avoinna klo 10-15, Contractors Market on avoinna klo 11-14.

Lentoaikataulu takaisin Vaasaan

BGO-OSL     1900-1950
OSL-ARN      2030-2125
ARN-VAA      2230-0045

Ota yhteyttä ja kysy myös muita mahdollisia lähtölentokenttiä.

 

Hinta: 1190 € + alv /1hh

Hintaan sis.

–          edestakaiset lennot turistiluokassa

–          lentokenttäverot, matkustajamaksut, viranomaismaksut ja polttoainelisä

–          majoitus Thon Hotel Rosenkranz

–          hotelliaamiainen

–          sisäänpääsy OTD-messuille

–          tapaaminen Invest in Bergenin ja Bergen Næringsrådin kanssa

–          opastus matkan aikana, Viexpon norjaa puhuva henkilö mukana

OTD on kehitetty norjalaisen hankintateollisuuden toimesta ja tapahtuma on sen vuoksi alun perinkin syntynyt yritysten tarpeesta löytää oikeanlaisia toimijoita ja yhteistyökumppaneita. OTD houkuttelee vierailijoina etenkin teknisen alan asiantuntijoita, insinöörejä sekä yritysjohtajia. Tapahtuma on suunnattu erityisesti pk-yrityksille.Tapahtuma tarjoaa suoran yhteyden offshore-alalle Norjan mannerjalustalla.

Meiltä saat myös B4Business-paketin, johon voit sisällyttää mm. yleisen markkinatiedon kohdemarkkoista, kilpailija-analyysia, kontaktihakua sekä tapaamisten sopimista. Räätälöidään yhdessä juuri teille sopiva paketti messuille valmistautumiseen!

 

Tulostettava ohjelma tästä.

Osallistumisehdot.

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset lomakkeella Katja Jankensille: katja.jankens@viexpo.fi, puh. +358 50 573 8876