Anne Viitala

Anne Viitala

”Uusi aamu tuo uudet mahdollisuudet!”

 

Anne kertoo, että Viexpon osaava henkilöstö auttaa itse tai verkostonsa kautta pk-yrityksiä monin eri tavoin kaikissa vientitoimintoihin ja kansainvälistymiseen liittyvissä asioissa. Viexpolla Annen erityisenä vastuualueena on Etelä-Pohjanmaan alueen pk-yritysten auttaminen vientiin ja kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä toimialasta riippumatta. Anne toimii Seinäjoen ja Kurikan toimipisteissä.

 

Annen mielestä Viexpoa parhaiten kuvaa erinomainen osaaminen ja tietämys eri toimialoja ja yrityselämää kohtaan.

”Viexpolla on laajat verkostot maailmalla ja Viexpo tekee konkreettista työtä yritysten eteen. Toimenpiteet räätälöidään aina yritysten tarpeiden mukaisesti.”

 

Parasta hänen työpäivissään on Annen mielestä toimenkuvan monipuolisuus, työskentely yritysten kanssa, erilaiset työpäivät, sopivasti liikkuva työ sekä joustavuus. Annesta on ollut upeaa tutustua asiakasyrityksiin ja hänen mielestään mukavat kollegat auttavat aina tarvittaessa.

 

Anne on aikaisemmin työskennellyt perheomisteisissa pk-yrityksissä ja hänellä on pitkä kokemus B2B-myynnistä, uusasiakashankinnasta, kehittämistyöstä, viennin aloittamisesta sekä viennin johtamisesta. Annen erikoisosaamista on kalusteteollisuuden toimiala ja hänellä on monivuotinen kokemus vientikaupasta ympäri maailmaa. Hänen aikaisempi työkokemuksensa tuo merkittävää lisäarvoa rooliinsa Viexpolla.

 

”Myynti-, markkinointi- ja vientitehtäviä käytännössä tehneenä osaan nähdä asiat yritysten näkökulmasta ja ymmärrän yritysten tilannetta käytännönläheisesti ja konkreettisesti.”

 

Annen mielestä vientiyritykselle tärkeintä on toimitusvarmuus, joustavuus sekä nopeus ja taloudellisten resurssien ja henkilöresurssien on oltava kunnossa. Tämän hetken kiinnostavina markkinoina hän näkee erityisesti Pohjoismaat, Venäjän, Baltian ja Pohjois-Amerikan.

 

Annen kollegat kuvailisivat häntä rauhalliseksi, avuliaaksi ja täsmälliseksi. Annen mielestä uusi aamu tuo uudet mahdollisuudet ja hän haluaa kehittää omaa osaamistaan. Hänen mielestään kaiken uuden oppiminen on kiinnostavaa. Vapaa-ajallaan Anne ulkoilee koiransa kanssa, tekee käsitöitä ja kokkailee.

Tästä voit varata tapaamisen Annen kanssa.
Anne on sitten sinuun yhteydessä tarkemmin, että voitte sopia yksityiskohdista.