Business Finlandin innovaatiosetelistä apua kansainvälistymisen mahdollisuuksiin

Business Finlandin innovaatiosetelistä apua kansainvälistymisen mahdollisuuksiin

Business Finlandin innovaatiosetelillä voit nopeasti testata miten innovaatiosi soveltuu kansainvälisten markkinoiden edellytyksiin. Innovaatiosetelissä avainsanat ovat uutuus, innovatiivisuus ja kansainvälisyys.

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksellesi, jos sinulla on kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava idea, ja haluat hankkia osaamista, jolla saat vietyä tuote- tai palveluideaasi eteenpäin kohti kansainvälisiä markkinoita.

 

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi 6200 euron arvosta (5000 euroa + alv). Innovaatiosetelin käytäntöön kuuluu lisäksi, että palveluntuottaja laskuttaa Business Finlandia suoraan.

Innovaatiosetelillä rahoitettavia palveluja ovat sellaiset toimenpiteet, jolla yrityksesi kehittää tuotteitaan, palveluitaan tai prosessejaan tai muuten hankkii uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. Innovaatiosetelillä kannattaa valita palveluntarjoaja, joka täydentää yrityksesi asiantuntemusta, jolloin saat innovaatiosetelistä parhaan mahdollisen hyödyn.

 

Viexpo tarjoaa yrityksesi tarpeisiin kansainvälisyyspalveluja, joita voit rahoittaa innovaatiosetelillä. Kansainvälistymisen palveluista esimerkiksi kansainvälistymisen strategiasuunnittelu tai kansainvälisen kasvusuunnitelman valmistelu ovat kokonaisuuksia, jotka sopivat laajuudeltaan rahoitettaviksi innovaatiosetelillä.

Varmista hyöty liiketoiminnallesi ja ota yhteyttä Viexpoon, jos innovaatioseteli kiinnostaa sinua. Emme voi hakea sitä yrityksesi puolesta, mutta voimme avustaa hakuprosessissa ja ennen kaikkea laatia kanssasi yrityksesi innovaatioon sopivan suunnitelman ja toteutuksen.

 

Lisätietoja Business Finlandin kotisivuilta.

 

Viexpolla lisätietoja antaa

Kristian Schrey
kristian.schrey@viexpo.fi
050 572 8253