Nordic-laadulla kehittyville markkinoille

Kehittyvät markkinat tarjoavat yrityksille valtaisat mahdollisuudet, joita harva suomalainen yritys toistaiseksi on hyödyntänyt. Alueelle suuntautuvaan vientiin on myös tarjolla useita rahoitusmahdollisuuksia. Viexpo haluaa kannustaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä tutustumaan näihin markkinoihin ja lähtemään vientiin!

Markkinoiden

mahdollisuudet

-palvelu

Markkinoiden mahdollisuudet -palvelusta löydät myyntiliidejä ja liiketoimintamahdollisuuksia ympäri maailmaa. Voit tehdä hakuja toimialoittain tai maantieteellisen alueen perusteella.

Team Finland Market Opportunities

Team Finland –

vienninedistämis-

matkat

Team Finland -verkoston vierailut eri kohdemaihin on tarkoitettu kaikenkokoisille kansainvälistymistä suunnitteleville yrityksille. Vierailukohteista ja -ajankohdista löydät tietoa täältä. 

Kohteena kehittyvät markkinat?

Lisäksi tiedotamme kohdennetusti tulevista, alueelle suuntautuvista Business Finland -matkoista, joilla tutustutaan kohdemarkkinoihin paikan päällä yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

 

Järjestämme myös messumatkoja ajankohtaisille messuille yhdessä sopimuskumppaniemme kanssa. Lisätietoa niistä täältä.

 

Kehittyville markkinoille suuntautuvaan vientiin on myös tarjolla useita rahoitusmahdollisuuksia. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä!

 

Minna Jakobsson

Senior Advisor
+358 50 572 7404
minna.jakobsson(at)viexpo.fi