EuroTier 13. – 16.11.2018

EuroTier 13. – 16.11.2018

Eurotier -messut ovat kahden vuoden välein järjestettävät hyötyeläinten kasvatukseen liittyvä kansainvälisesti suurin alan tapahtuma. Eurotier -messuja on järjestetty vuodesta 1993.

Näytteilleasettajat esittelevät innovaatioitaan ja uutuuksia koskien nautakarjan, sikojen ja siipikarjan hoitoa. Myös lampaiden hoito on ohjelmassa mukana. Eurotier antaa hyvän yleiskuvan alan uutuuksista, tekniikasta sekä modernista hyötyeläinten hoidosta ja jalostuksesta kuten myös alan yritysten tarjoamista moderneista palveluista. Eurotierin toinen painopiste on ruokinta ja siihen liittyvät tekniikat kuten jauhimet, sekoittimet, myllyt ja pelletointi. Messujen aikana on paljon konferensseja ja erilaisia luentoja. Samaan aikaan Eurotier -messujen kanssa on Energy/Decentral -messut. Vierailijat pääsevät samoilla lipuilla molemmille messuille.

Vuoden 2016 tapahtumassa oli 2 638 näytteilleasettajaa 58 maasta. Yhteensä näyttelypinta-alaa oli käytössä 283 000 m2 ja 162 729 vierailijaa 150 eri maasta osallistui. Myös suomalaisia näytteilleasettajia oli mukana useita, kuten myös vierailijoita Suomesta.

Viexpo on DLG:n virallinen yhteistyökumppani ja koordinoi ja hallinnoi suomalaisten yritysten osallistumista ko. messuille. Messuille ilmoittautuminen alkaa marraskuun alussa 2017 ja päättyy 1.2.2018. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja varapaikkoja alkukesästä, kun hallisuunnitelmat ovat valmistuneet.

Lisätietoja messuista löytyy linkistä: www.eurotier.com

Osallistumisehdot EuroTier
Ilmoittautumislomake EuroTier

Energy/Decentral 13. – 16.11.2018 Hannover, Saksa

DLG ja Biogas Association järjestävät yhdessä korkealaatuisen kansainvälisen tapahtuman EnergyDecentral ja BIOGAS Convention & Trade -messun, joka järjestetään samaan aikaan Eurotier -messun kanssa. Kaikki alan valmistajat ja palveluiden tuottajat ovat yhdessä tapahtumassa ja esittelevät alan uusimmat innovaatiot ja trendit. Koko energia-alaa koskeva arvoketju esitellään, kuten biomassatuotanto, energiatuotanto, energian jako ja hyödyntäminen. Maanviljelijät, metsäalan toimijat, laitevalmistajat, kunnat ja julkiset tahot ja tietenkin energian tuottajat ovat esimerkkejä vierailijoista.

Messuilta saa paljon alaa koskevaa hyödyllistä tietoa myös useiden konferenssien ja workshoppien kautta. Järjesteillä on myös iso verkostoitumistapahtuma, EnergyDecentral & Biogas Evening, jossa on mahdollista verkostoitua alan toimijoiden kanssa. Myös innovaatiokilpailu järjestetään messujen aikana.

Vuoden 2016 tapahtumassa oli lähes 600 näytteilleasettajaa. Vierailijoita erityisesti EnergyDecentralissa oli yli 31 000, joista 16 % oli kansainvälisiä vierailijoita ja sijoittajia.

Viexpo on DLGn virallinen yhteistyökumppani ja koordinoi ja hallinnoi suomalaisten yritysten osallistumista ko. messuille. Ilmoittautuminen messuille alkaa 1.11.2017 ja päättyy 1.2.2018.  Suunnitteilla on suomalaisten yritysten yhteisosasto.

Lisätietoja messuista löytyy linkistä: www.energy-decentral.com/en

Osallistumisehdot Energy-Decentral
Ilmoittautumislomake Energy-Decentral

Lisätietoja antaa myös Elina Ruohonen elina.ruohonen@viexpo.fi