AgraMe 3.–5.3.2020. Dubai

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

AgraMe 3.–5.3.2020. Dubai

3 maaliskuun - 5 maaliskuun

AgraMe 3.–5.3.2020. Dubai

 

Etsitkö uusia markkinoita? Haluatko kansainvälistyä? Hyödynnä Lähi-Idän suurimman ja pisimpään toimineen kansainvälisen maatalousalan messu- ja konferenssitapahtuman mahdollisuudet! Messuilla pääset tapamaan kohderyhmäsi yleisöjä, jotka etsivät alasi innovaatioita, ratkaisuja ja tuotteita. Vierailijat tulevat Lähi-Idän, Pohjois-Afrikan ja Etu-Intian niemimaan alueilta.

Dubai Expo, Maailmannäyttelyn 2020 myötä on Suomikin vahvasti esillä nyt!

Vuoden 2019Agrame-messuilla oli 5161 vierailijaa. 86% vierailijoista on Lähi-Idästä ja Afrikasta.

 

Messujen pääpainopisteet ovat:

  • AgraTech  
  • Animal farming & health
  • Aquaculture
  • Crop farming

Agrame 2020-messuilla ensi kertaa AgraTech-sektori, joka kokoaa yhteen uusimmat maatalouden ja täsmäviljelyn innovaatiot tuotannon lisäämiseksi ja elintarviketurvan ratkaisemiseksi.

Viexpo järjestää yhteistyössä suomalaisille maatalousalan yrityksille mahdollisuuden osallistua Dubaissa pidettäville AgraME-messuille 3.–5.3.2020 yhteisellä Suomi-paviljongilla. Yrityksille tarjotaan 6 m2 tilaa avaimet käteen periaatteella. Lopullinen hinta määräytyy osallistuvien yrityksien lukumäärän perusteella. Yhteisosastolle osallistuville yrityksille haetaan BF tarjoamaa Exhibition Explorer rahoitusta.

Messujen aikana järjestetään myös erilaisia aiheisiin liittyviä konferensseja. Messuilla käyvät alueen avainvierailijat, ostajat ja sijoittajat. Viexpo on messujärjestäjän virallinen yhteistyökumppani Suomessa ja sen myötä suomalaisyritykset saavat näkyvyyttä esim. ministeriövierailujen yhteydessä ja pääsevät luomaan korkeantason yhteyksiä.

Ilmoittaudu mukaan messuille 28.1.2020 mennessä:

https://viexpo.fi/ilmoittautuminen-agrame-2020-messuille/

Messujen verkkosivusto:  www.agramiddleeast.com

Lisätietoja messuista antaa: Elina Ruohonen, elina.ruohonen@viexpo.fi, +358 50 385 4373

 

Tutustu Business Finlandin messurahoitukseen: businessfinland.fi/rahoitus/exhibition/

Tunnelmia vuoden 2019 Agrame-messuilta:

Suomen Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien suurlähettiläs, Riitta Swan vierailee suomalaisyritysten osastolla:

 

Suomalaisyritykset olivat erittäin tyytyväisiä AgraMe 2019 -messujen antiin. Suurlähettiläs Riitta Swan kehui Viexpon osastoa ja suomalaisyrityksiä.

”Vieraillessani VIEXPO:n organisoimalla Suomi-osastolla Dubain AgraME-messuilla oli hienoa nähdä, miten upeita maatalouteen liittyviä innovaatioita Suomessa tehdään. Suomea ei turhaan tunnusteta innovaatioiden maaksi. Dubai on hyvä paikka suomalaisille yrityksille esitellä tarjoamaansa, sillä messuilla käy paljon asiakkaita Aasiasta ja Itä-Afrikasta. Messuilla olleet suomalaiset yritykset toivottavasti saivat tärkeitä kontakteja Persianlahden maiden lisäksi myös näiltä alueilta.”

Tiedot

Alkaa:
3 maaliskuun
Loppuu:
5 maaliskuun
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://www.agramiddleeast.com/en/Home.html