EuroTier- ja EnergyDecentral-messut Hannoverissa

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

EuroTier- ja EnergyDecentral-messut Hannoverissa

9.2.2021 - 12.2.2021

EuroTier- ja EnergyDecentral-messut Hannoverissa 9.–12.2.2021

 

EuroTier-messut järjestetään jälleen 9.–12.2.2021 Hannoverissa, Saksassa. Messut tarjoavat kattavan yleiskuvan hyötyeläinten hoidosta ja jalostuksesta kuin myös alan moderneista palveluista, joita yritykset tarjoavat.

EuroTier-messut on järjestetty joka toinen vuosi vuodesta 1993 alkaen. Messuilla vierailee keskimäärin yli 150 000 kävijää, ja esimerkiksi vuonna 2018 messuilla oli mukana jo 2 586 näytteilleasettajaa yli 50 maasta. Viexpon hallinnoimana useita suomalaisia näytteilleasettajia on ollut mukana Eurotier-messuilla useiden vuosien ajan. Myös suomalaisia vierailijaryhmiä käy messuilla erittäin paljon. EuroTier-messut ovat alan suurin kansainvälinen tapahtuma Keski-Euroopassa.

EuroTier-messuilla näytteilleasettajat esittelevät hyötyeläintuotantoon tarkoitettuja innovaatioitaan ja uutuuksiaan. Yli 250 000 mmessualueelle mahtuu kattava tuotevalikoima aina rehun valmistamisesta ja varastoimisesta kasvatus- ja ruokintatekniikkaan, jalostukseen, bioenergiaan ja markkinointiin. Messuohjelmaan kuuluu myös useita konferensseja ja luentoja.

DLG ja Biogas Association järjestävät samaan aikaan EuroTier-messujen kanssa EnergyDecentral ja BIOGAS Convention & Trade –messut. Vierailijat pääsevät samalla lipulla tutustumaan molempien messujen tarjontaan.

Voit tutustua messuihin lisää osoitteessa: https://www.eurotier.com/en


 

DLG ja Biogas Association järjestävät yhdessä korkealaatuisen kansainvälisen tapahtuman EnergyDecentral ja BIOGAS Convention & Trade -messut, jotka järjestetään samaan aikaan EuroTier-messujen kanssa 9.–12.2.2021 Hannoverissa, Saksassa.

EnergyDecentral-messut ovat vakiinnuttaneet paikkansa energia-alan asiantuntijoiden kohtaamispaikkana. Messuilla energia-alan valmistajat ja palveluiden tuottajat kokoontuvat yhteen esitelläkseen alan uusimpia innovaatioita ja trendejä, ja hyödyllistä tietoa on tarjolla myös useiden konferenssien ja workshoppien kautta. Aiempina vuosina messuilla on järjestetty lisäksi mm. innovaatiokilpailu ja verkostoitumistapahtuma.

EnergyDecentral-messujen tarjonta on kattava; esillä messuilla ovat niin biomassatuotanto ja energian tuotanto kuin energian jako ja hyödyntäminen.

Messujen vierailijat edustavat mm. metsäalan toimijoita, laitevalmistajia, julkisia tahoja ja kuntia, sekä energiantuottajia. Vuoden 2018 messuilla oli mukana 331 näytteilleasettajaa sekä yhteensä 30 372 kävijää.

Lisätietoja messuista löydät linkistä: www.energy-decentral.com/en

 

Viexpo on DLGn virallinen yhteistyökumppani ja koordinoi sekä hallinnoi suomalaisten yritysten osallistumista EuroTier- ja EnergyDecentral-messuille.

 

Messujen ilmoittautumiset ovat alkaneet.

Voit ilmoittautua tästä.

Lisätietoja:

Elina Ruohonen,
+358 50 385 4373,
elina.ruohonen@viexpo.fi

Tiedot

Alkaa:
9.2.2021
Loppuu:
12.2.2021
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

Viexpo
Kotisivu:
viexpo.fi

Tapahtumapaikka

Hannover, Saksa
Messegelände
Hannover, 30521 Saksa
+ Google Map