Messumatka Aritechnica Asia

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Messumatka Aritechnica Asia

22.8.2018 @ 00:00 - 24.8.2018 @ 00:00

Messumatka Aritechnica Asia – 22. – 24.08.2018

 

Messujen aikana yrityksillä on mahdollisuus päästä tutustumaan Aasian ja Tyynenmeren alueen markkinapotentiaaliin ja tapaamaan uusia asiakkaita sekä jälleenmyyjiä.

Agritechnica Asia/Horti -messut järjestetään toista kertaa Bangkokissa. Messujen yhteydessä on myösSystems & Components Asia vahvasti esillä. Messuille odotetaan lukuisia vierailijoita eri puolilta Aasian ja Tyynenmeren aluetta, jotka etsivät uutuuksia maatalouskoneisiin ja laitteisiin liittyen.
On useita hyviä syitä miksi osallistua ATAsia/Horti 2018 -messuille:

  • ATAsian järjestäjät tarjoavat n. 150:lle Aasian ja Tyynenmeren alueen avainostajalle matkan messuille ja messujen aikana järjestetään B2B-tapaamisia avainostajien ja näytteilleasettajien kanssa.
  • Lukuisia matchmaking-tapahtumia messujen aikana.
  • Aasian ja Tyynenmeren alue on kasvava markkina, kysyntää on maatalouskoneiden ja laitteiden uusille innovaatioille markkina-alueen kilpailun kasvaessa, viljeltävän maa-alueen supistuessa ja paineen tuotantokustannusten alenemiseen kasvaessa.
  • Messujen aikana järjestetään lukuisia alan asiantuntijoiden foorumeita, myös näytteilleasettajilla on mahdollisuus järjestää oma 50 min. foorumi.
  • Thaimaa on portti Etelä-Asian ja Itä-Aasian maatalouskone markkinoille.
  • ATAsia on tärkeä Aasian ja Tyynenmeren alueen verkostoitumispaikka.
Viexpo järjestää yhteisosaston/paviljongin yrityksille avaimet käteen -periaatteella. Yksittäisten paikkojen koot vaihtelevat 4m²:stä ylöspäin. Yhteisosaston kustannukset jakautuvat yrityksen vuokraaman tilakoon perusteella.

Pyydämme kiinnostuneita yrityksiä olemaan yhteydessä Elinaan mahdollisimman pian ja ilmoittamaan, minkä kokoisesta paikasta olette kiinnostuneita, jotta voimme tehdä tarkan laskelman ja laittaa tarjouksen teille sen jälkeen.

Lisätietoja messuista löytyy: http://www.agritechnica-asia.com

Lisätietoja järjestelyistä ym. messuihin koskevista asioista:
Elina Ruohonen-Braun, elina.ruohonen-braun@viexpo.fi, +358 50 385 4373

Tiedot

Alkaa:
22.8.2018 @ 00:00
Loppuu:
24.8.2018 @ 00:00
Tapahtumaluokka: