Sahara 2020 messut

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Sahara 2020 messut

13 syyskuun - 16 syyskuun

Sahara messut
järjestetään 13.-16.09.2020 Egyptissä.

 

MISTÄ SAHARASSA ON KYSE?

Sahara on Egyptin suurin maataloustapahtuma. Osana maailmanlaajuista näyttely, julkaisu- ja yritystietoalustaa, Sahara mahdollistaa kaupallisten, akateemisten ja sääntelyä koskevien parhaiden käytäntöjen jakamisen, Egyptin, alueen ja maailman välillä. Segmentteinä messuilla ovat maanviljelysinfrastruktuuri, maanviljelyskoneet, kestävä maanviljely, vesiviljely, karja ja maitotuotteet.

Näytteilleasettajana voit tavata 20 000 karjankasvatuksen ammattilaista paikallisia ja kansainvälisiä valmistajia ja kauppiaita. Messuilla on ainutlaatuinen tilaisuus esitellä uusia tuotteita sekä rakentaa verkostoja ja lisätä myyntiä niin Egyptissä, Afrikassa kuin Lähi-idässäkin. Opit myös tuntemaan enemmän alan merkittävistä tekniikoista ja keskeisistä toimijoista.

Messuille odotetaan yli 250 näytteilleasettajaa, jotka edustavat yli 600 merkkiä, ja 20 000 vierailijaa 55 maasta. Sahara Messut on erinomainen ja välttämätön B2B-tapahtuma!
Lisätietoa löydät messujen kotisivuilta: https://www.saharaexpo.com/en/home.html

 

Lähde Viexpon mukana SAHARA 2020 -messuille. Järjestämme messuille 24 m2 (laajennamme osastoa osallistuvien yritysten määrän mukaan) yhteisosaston. Yhteisosasto toteutetaan avaimet käteen periaatteella, kun vähintään neljän yrityksen ryhmä on kasassa. Hankkeelle haetaan BF-messurahoitusta.

 

Tulostettava esite.

Ilmoittautuminen lomakkeella.

 

Lisätietoja:

Elina Ruohonen +358 50 385 4373
elina.ruohonen@viexpo.fi

 

Tiedot

Alkaa:
13 syyskuun
Loppuu:
16 syyskuun
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://www.saharaexpo.com/en/home.html

Järjestäjä

Viexpo
Kotisivu:
viexpo.fi

Tapahtumapaikka

Egypti
Egypti + Google Map