Kansainvälistymispalvelut

Lähes 50 vuoden kokemuksella ja vankalla asiantuntijuudella autamme selvittämään yrityksesi kansainvälistymisen edellytykset ja haasteet. Neuvoen, verkottaen ja sparraten autamme yritystäsi eteenpäin vientipolun jokaisessa vaiheessa.

 

 

Tutustu palveluihimme. Rakennetaan yhdessä yrityksesi vientipolkua yrityksesi lähtökohdasta ja tarpeiden mukaisesti!

Markkina-analyysit

Markkina-analyysi on apuna yrityksen kansainvälistymisprosessissa. Markkina-analyysin avulla kartoitat markkinoita, löydät uusia partnereita ja asiakkaita sekä saat lisätietoa kilpailutilanteista kansainvälisillä markkinoilla.

Konsultointi

Tarjoamme konsultointia kansainvälisen liiketoiminnan eri osa-alueisiin liittyen. Tarjoamme myös ELY-keskuksen KEHPA-analysointia.

Käännöspalvelut

Tarjoamme asiantuntevia ja asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä kielipalveluja niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisillekin. Hoidamme toimeksiannot laadukkaasti, joustavasti ja nopeasti.

Messut

Koordinoimme kansainvälisiä ja kokonaisvaltaisia messuesiintymisiä sekä toteutamme yhteis- ja erillisosastoja vuosien kokemuksella.

Vienninedistämismatkat

Järjestämme räätälöityjä bisnesmatkoja kansainvälisille markkinoille. Bisnesmatkoilla sovimme tapaamisia potentiaalisten uusien yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa, myös yritys- ja messuvierailuja toteutetaan osallistuvien yritysten toiveiden mukaisesti.

Vientiverkostot

Hyötynä yhteistyön voima, joka johtaa konkreettisiin kauppoihin ja kokonaisvaltaisempiin ratkaisuihin. Vientiverkostot ovat kustannustehokas tapa avata uusia markkinoita.

Viemme laajasti osaamistamme maailmalle

Sopimusmessut

Nordic Gateway

Nordic Gateway on Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin, Viexpon ja Yrkesakademin i Österbottenin yhteishanke.

 

Pohjanmaalla kasvu ja kilpailukyky ovat Suomen korkeimpia, ja yritykset ovat perinteisesti hakeutuneet aina kohti länttä, ensisijaisesti Ruotsiin. Kaupankäynnillä Pohjanmaan ja Ruotsin välillä onkin pitkät perinteet. Pohjanmaalla on vahva kyky ja erinomaiset kieleen, kulttuuriin ja yrittäjyyshenkeen nojaavat edellytykset luoda kannattavaa yhteistyötä Ruotsissa ja myös Norjassa.

 

Norjan markkinoilla erityisesti öljy- ja kaasuteollisuus, meriteollisuus sekä rakentaminen kaipaavat uusia tekijöitä. Nordic Gateway -työn tarkoituksena on saada uusia yrityksiä Pohjanmaalta lähtemään tekemään kauppaa Norjan ja myös Ruotsin markkinoille. Hankkeen avulla pyritään konkreettisesti luomaan verkostoja eri puolille Norjaa ja Ruotsia eri toimialoille ja välittämään tietoa sekä aitoja kontakteja Pohjanmaan yrityksille. Tärkeänä työkaluna on Vaasan seudulla sijaitseva Pohjoismaiden merkittävin energiateknologian keskittymä EnergyVaasa, joka koostuu 140 energia-alan yrityksestä.

 

Hankkeessa järjestetään vuosittain useita erilaisia aktiviteetteja, mm. koulutuksia, pop-up -tapahtumia, matchmaking-tilaisuuksia, seminaareja, sales café- sekä B2B-tilaisuuksia yrityksille.

 

Ota yhteyttä Nordic Gateway projektipäällikköön Katja Jankensiin, +358 50 573 8876, katja.jankens(at)viexpo.fi, jos haluat tietää lisää Nordic Gatewaystä.

 

Lue lisää