Kokonaisvaltaiset messupalvelut

Viexpolla on vuosien kokemus kansainvälisten messuesiintymisten koordinoimisesta ja yhteisosastojen toteuttamisesta. Viexpo järjestää vuosittain suomalaisyrityksille useita mahdollisuuksia osallistua näytteilleasettajana kansainvälisiin, eri toimialojen johtaviin messutapahtumiin.

Kokonaisvaltaiset messupalvelut

Viexpo on useiden kansainvälisten messujärjestäjien virallinen yhteistyökumppani Suomessa ja koordinoi ja hallinnoi yritysten osallistumista messuilla eri puolilla maailmaa. Viexpon kautta voit osallistua messuille joko yhteisosastolla tai erillisosastolla. Yhteisosasto on kustannustehokas ja tarjoaa laajaa näkyvyyttä. Erillisosastolla osasto toteutetaan yrityksen omien tarpeiden mukaisesti.

 

Huolellinen valmistautuminen takaa onnistuneet messut. Viexpo tarjoaa yrityksille valmistautumispakettia, johon sisältyy markkinatietopaketti, sparraus, potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden etsiminen ja kontaktointi, sekä tapaamisten sopiminen messuille, kilpailija-analyysi, listaus yrityksen alalle sopivista mediayhteyksistä.

 

Messujen aikana Viexpon on-site-tuki on läsnä paikan päällä messupäivien aikana palvelemassa näytteilleasettajia. Viexpo tarjoaa tapaamisten järjestämistä messuilla ja osallistuu tarpeen mukaan tapaamisiin.

 

Viexpo tarjoaa messutapahtuman jälkeen seurantapakettia, joka sisältää potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kontaktoinnit yrityksen puolesta.

 

Yrityksillä on mahdollisuus ostaa messupalveluiden kokonaispaketti tai erillisiä osia paketista oman tarpeensa mukaan. Näin yritykset saavat parhaan mahdollisen heille sopivan palvelun räätälöitynä ja kustannustehokkaasti.

 

Palvelemme yrityksiä messuhankkeen aikana alusta loppuun asiantuntevalla ja pitkällä kokemuksellamme.

Tarjoamme esim. Elmia Subcontractor -messuille
avaimet käteen -messupakettia, joka sisältää mm.

 

  • Osaston pinta-ala ja vakuutus
  • Osaston vuokrarakenteet ja sähkömaksut
  • Messuosaston rakentaminen ja purkaminen
  • Sisäänheitto messujen aikana
  • Yritysten edustaminen messuilla

 

Tarjoamme myös messusparrausta ensimmäistä kertaa osallistuville yrityksille.

Business Finland messuavustus pk-yrityksille

 

Business Finland myöntää rahoitusta vähintään neljän tukikelpoisen pk-yrityksen ryhmälle, joka osallistuu toimialallaan merkittävään B2B-messutapahtumaan ulkomailla. Yrityksesi voi saada messuavustusta enintään 50 prosenttia projektin hyväksyttävistä kustannuksista.

 

 

Top 5 -vinkit messuilla onnistumiseen:

 

1) Aseta tavoitteet

2) Suunnittele

3) Muista messutiedottaminen

4) Varmista messuhenkilön aktiivisuus

5) Lunasta lupauksesi messujen jälkeen

 

Tutustu tarkemmin

Sopimusmessut

On tärkeää valita oikeat messut, joilla voit tavata kohderyhmääsi kuuluvia asiakkaita. Ajankohtaista-sivun lisäksi, löydät alta tämänhetkiset sopimusmessumme

Ota yhteyttä

Kartoitamme jatkuvasti yritysten kiinnostusta eri messutapahtumia kohtaan ja otamme mielellämme vastaan ehdotuksia messukohteista! Messuihin liittyen voit ottaa yhteyttä Viexpon yhteyshenkilöön Elina Ruohoseen tai International Business Developer Katja Jankensiin.

 

Katja Jankens

Senior Advisor

 

”Minulla on paljon kokemusta yritysten auttamisesta uusille markkinoille ja erityisosaamisalueeni on Skandinavia, erityisesti Norja. Toimin Skandinaviaan suuntautuvan Nordic Gateway -hankkeen projektipäällikkönä ja vastaan perusneuvonnan lisäksi sekä messujen että vienninedistämismatkojen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Toimin Pietarsaaren toimipisteestä käsin.”

 

katja.jankens(at)viexpo.fi
050 573 88 76

Elina Ruohonen

Viexpon yhteyshenkilö Ranskassa

 

”Minulla on moni vuotinen ala- ja asiakastuntemus maa- ja metsäkonealalta, design ja luovilta aloilta sekä elintarvikealalta. Lisäksi omaan vahvan markkinatuntemuksen Ranskasta ja ranskankielisistä maista sekä Saksasta ja saksankielisistä maista. Vastaan sopimusmessuista, niiden markkinoinnista ja työstämisestä. Toimin Ranskasta käsin.”

 

elina.ruohonen(at)viexpo.fi

+358 50 385 4373