Oletko sinä Viexpon asiantuntijatiimin uusi KANSAINVÄLISTYMISASIANTUNTIJA

Oletko sinä Viexpon asiantuntijatiimin uusi KANSAINVÄLISTYMISASIANTUNTIJA

Haluatko auttaa Pohjanmaan maakuntien pk-yrityksiä viennin edistämisessä?

Tämä haku on päättynyt.

Tehtävänäsi on ennakkoluulottomasti ja pitkäjänteisesti kehittää ja opastaa Pohjanmaan maakuntien pk-yrityksiä viennissä ja kansainvälistymisessä. Toimit osana kokenutta tiimiämme, jossa neuvot ja autat alueemme yrityksiä hyödyntäen omaa osaamistaustaasi henkilökohtaisessa vientineuvonnassa. Koordinoit messu- tai markkinaselvitysmatkoja eri toimialoille, järjestelet yritysvierailuja maailmalle tai Suomesta kiinnostuneille, vedät vientiprojekteja ja koulutuksia osaamiseesi liittyen. Pääset myös valtakunnallisella tasolla kehittämään pohjoismaista yhteistyötä sekä verkostoitumaan pohjoismaisten toimijoiden kanssa.

Toivomme, että olet tottunut tekemään yritysten kanssa yhteistyötä, ja on suureksi eduksi, jos tunnet Pohjoismaita jo entuudestaan. Teet mielelläsi yrityskäyntejä, osaat verkostoitua etkä pelkää puhua erilaisissa tilaisuuksissa. Haluat jatkuvasti oppia uutta pysyäksesi ajan hermoilla etkä pelkää kertoa visioistasi. Sinulla on kokemusta tai sinua kiinnostavat markkinaselvitykset, konsultointi, vientisuunnitelmat ja julkisten hankkeitten hallinta. Olet hyvä kuuntelemaan, sinnikäs ja valmis oppimaan tiimikavereiltasi. Olet äidinkieleltäsi ruotsin- tai suomenkielinen ja kommunikoit toisella kotimaisella sekä puhut ja kirjoitat sujuvaa englantia. Sijaintipaikkasi on mielellään Pietarsaaren toimistomme, mutta meillä on myös joustava etätyömahdollisuus. 

Osuuskunta Viexpon perustoimintaa on
auttaa pk-yrityksiä kansainvälistymään niiden koosta ja toimialasta riippumatta. Vahvuuksiamme ovat laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot, ja asiantuntijoillamme on monivuotinen kokemus yritysten auttamisessa uusille markkinoille. Toimistomme sijaitsevat Pohjanmaan kolmessa maakunnassa, mutta toimialueemme on koko Suomi. Olemme vuosittain yhteydessä yli 1500 yritykseen ja järjestämme useita vientiin ja kansainvälistymiseen kannustavia tapahtumia. Viemme vuosittain yli 100 yritystä maailmalle mm. messuille ja markkinaselvitysmatkoille.

Viexpolla pääset kehittämään itseäsi kansainvälistymisen moninaisissa mahdollisuuksissa sekä vaikuttamaan Suomen vientitoimintaan. Tarjoamme sinulle lisäksi huipputiimin, jossa pääset tekemään oman panoksesi hyvässä hengessä. Työyhteisössä panostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Paula Törnroos, 0505189448 tai paula.tornroos@wasatalent.fi.

Lähetä työhakemuksesi suoraan WasaTalentin sähköiseen rekrytointijärjestelmään viimeistään 29.11.2022

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta.