Yhteystiedot

Johto ja hallinto

Area managers

9207_300x200px

Kristian Schrey

Minulla on monivuotinen kokemus yrittäjänä monella eri alalla sekä start-up yritysten parissa. Toimialasta riippumatta haluan tehdä kasvuhalukkaiden yritysten kanssa töitä luomalla edellytyksiä heille menestymiseen kansainvälisillä markkinoilla. Vastaan perusneuvonnasta ja konsultoinnista, vientiverkostojen koordinoimisesta ja yhteistyöstä Kiinan suuntaan. Toimin Vaasan toimipisteestä käsin.

Omakuva

Martina Buss

Minulla on pitkä kokemus hallinnosta. Tehtäviini kuuluu Viexpon hallinnon ja viestinnän tehtäviä.  Toimin Vaasan toimipisteestä käsin.

Pohjanmaa

Kåre

Kåre Björkstrand

Minulla on pitkä kokemus vientipäällikön tehtävistä elintarvikealalla. Aiemmassa työssäni myin marjoja teollisuuden raaka-aineeksi usealle eri markkinalle. Suurimmat avainasiakkaat löytyivät tällöin Pohjoismaista, Keski-Euroopasta ja Aasian maista Japanista ja Kiinasta.
Vahvaa osaamistani on käytännön vientikauppa, B2B myynti, uusasiakashankinta, vientisuhteiden ylläpito sekä vientikaupan kokonaisvaltainen suunnittelu.
Jaan mielelläni omia kokemuksiani ja kerryttämääni osaamista vientipäällikkönä toimimisesta alueen yrityksille.
Vastuualueenani on Pohjanmaa, Kristiinankaupungin ja Pietarsaaren välillä. Tapaan kuitenkin yrityksiä muiltakin alueilta missä viennin kehittämistä tarvitaan. Toimin sekä Vaasan että Pietarsaaren konttorilla.

Keski-Pohjanmaa

Carita Pöntiö

Minulla on vahva yrittäjätausta ja olen toiminut yrittäjänä ja toimitusjohtajana elintarvike- ja nahkateollisuudessa yhteensä noin 15 vuotta. Olen vastannut yrityksen toiminnasta kokonaisuudessaan ja erityisesti tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista asiakkaille niin Euroopassa kuin muuallakin. Minulla on siten laajaa kokemusta kaupanteosta, kansainvälisyydestä ja viennistä! Toimin Kokkolan toimipisteestä käsin.

Etelä-Pohjanmaa

Anne Viitala

Minulla on pitkä kokemus B2B myynnistä, uusasiakashankinnasta, kehittämistyöstä, viennin aloittamisesta sekä -johtamisesta. Olen tehnyt vientikauppaa yli 10 maahan mm. Venäjälle, Englantiin, Arabiemiraatteihin sekä kaikkiin Skandinavian ja Baltian maihin. Lisäksi olen järjestänyt yrityksille vienninedistämis- ja messumatkoja sekä muita tapahtumia ja toimenpiteitä kuten tapaamisia ja markkinaselvityksiä. Teollisuuden erityisosaamisalani on kalusteteollisuus. Etelä-Pohjanmaan alueella tehtäviini kuuluu pk-yritysten auttaminen vientiin liittyvissä kysymyksissä toimialasta riippumatta. Tulen mielelläni käymään, yhdessä voimme pohtia mikä on yrityksellenne sopivin keino saada lisää myyntiä viennin ja kansainvälistymisen kautta. Toimistoni sijaitsevat Seinäjoella ja Kurikassa.

Asiantuntijat

Maarit

Maarit Mäkelä

Virkavapaalla.

Parhaimmillani olen, kun yrityksen kansainvälistymistä aletaan suunnittelemaan ja paketti täytyy kasata toimivaksi. Vuosikellotus, 3 year plan ja tavoitteiden naulaaminen ovat heiniäni. Ilman ensimmäisiä pieniä askelia ei tule suuria tuloksia. Olen työskennellyt viennin parissa koko aikuisen ikäni ja koulutukseltani olen kansainvälisen kaupan johtamisen MBA (ylempi amk). Toimin tällä hetkellä projektipäällikkönä Widen Your Market – Invest in Export -kasvuohjelmassa ja lisäksi olen ELY-keskuksen valtuuttama KEHPA-analyytikko. Teen myös perusneuvontaa sekä konsultointia. Toimin Kokkolan toimipisteeltä käsin.

Elinan kuva

Elina Ruohonen

Minulla on monivuotinen ala- ja asiakastuntemus maa- ja metsäkonealalta, design ja luovilta aloilta sekä elintarvikealalta. Lisäksi omaan vahvan markkinatuntemuksen Ranskasta ja ranskankielisistä maista sekä Saksasta ja saksankielisistä maista. Vastaan sopimusmessuista, niiden markkinoinnista ja työstämisestä. Toimin Ranskasta käsin.

9267_200x300px

Minna Jakobsson

Minulla on pitkä kokemus markkina-analyyseistä eri toimialoilta ja eri markkina-alueilta, sekä yritysten kehittämisprojekteista, joissa hyödynnetään markkinatietoa ja muotoiluajattelua. Vastaan perusneuvonnan lisäksi markkina-analyyseistä sekä Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän teemavuoden 2018 tapahtumista. Toimin Vaasan toimipisteestä käsin.

9299_200x300px

Katja Jankens

Senior Advisor
NordicHub Manager

+358 50 573 8876

katja.jankens(at)viexpo.fi

Minulla on paljon kokemusta yritysten auttamisesta uusille markkinoille ja erityisosaamisalueeni on Skandinavia, erityisesti Norja ja Ruotsi. Vastaan perusneuvonnan lisäksi messujen ja markkinaselvitysmatkojen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Toimin Pietarsaaren toimipisteestä käsin.

Matias1B neliö

Matias Rosström

Brand & Communications Advisor

+358400708979

matias.rosstrom@viexpo.fi

Minulla on laaja kokemus media-alasta sekä yrittäjänä että työntekijänä. Kokemukseni, osaamiseni ja laajan verkostoni avulla löydämme yrityksellesi hyvän markkinointi- ja viestintämallin.

Tiimiimme kuuluu myös

Jenna Nåhls

International Business Trainee

+358 505 530 073

jenna.nahls@viexpo.fi

Ota yhteyttä jo tänään!

Viexpolla on laaja kansainvälinen kontaktiverkosto sekä Suomessa että ulkomailla, ja asiantuntijoillamme on monivuotinen kokemus yritysten auttamisessa uusille markkinoille. Meidän avullamme löydät juuri sinun yrityksellesi sopivat ratkaisut.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

PIETARSAARI

Osoite

Runeberginkatu 11

68600 Pietarsaari

 

Viexpon Y-tunnus: 0198452-3

KOKKOLA

Osoite

Ristirannankatu 1

67100 Kokkola

 

VAASA

Osoite

Wolffintie 35 B, 5. krs.

65200 VAASA

SEINÄJOKI

Osoite

Frami D

Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

KURIKKA

Osoite

Keskuspuistikko 14

61300 Kurikka