Yhteystiedot

Johto ja hallinto

9207_300x200px

Kristian Schrey

Minulla on monivuotinen kokemus yrittäjänä monella eri alalla sekä start-up yritysten parissa. Toimialasta riippumatta haluan tehdä kasvuhalukkaiden yritysten kanssa töitä luomalla edellytyksiä heille menestymiseen kansainvälisillä markkinoilla. Vastaan perusneuvonnasta ja konsultoinnista, vientiverkostojen koordinoimisesta ja yhteistyöstä Kiinan suuntaan. Toimin Vaasan toimipisteestä käsin.

Omakuva

Martina Buss

Minulla on pitkä kokemus hallinnosta. Tehtäviini kuuluu Viexpon hallinnon ja viestinnän tehtäviä.  Toimin Vaasan toimipisteestä käsin.

Area managers

Pohjanmaa

9299_200x300px

Katja Jankens

Minulla on paljon kokemusta yritysten auttamisesta uusille markkinoille ja erityisosaamisalueeni on Skandinavia, erityisesti Norja. Vastaan perusneuvonnan lisäksi messujen ja markkinaselvitysmatkojen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Toimin Pietarsaaren toimipisteestä käsin.

Keski-Pohjanmaa

Carita Pöntiö

Minulla on vahva yrittäjätausta ja olen toiminut yrittäjänä ja toimitusjohtajana elintarvike- ja nahkateollisuudessa yhteensä noin 15 vuotta. Olen vastannut yrityksen toiminnasta kokonaisuudessaan ja erityisesti tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista asiakkaille niin Euroopassa kuin muuallakin. Minulla on siten laajaa kokemusta kaupanteosta, kansainvälisyydestä ja viennistä! Toimin Kokkolan toimipisteestä käsin.

Etelä-Pohjanmaa

9229_300x200px

Juha Lahtinen

Minulla on monipuolinen kokemus teknologiateollisuudesta ja kansainvälisestä kaupasta. Uskon pitkäjänteiseen yhteistyöhön liiketoimintakumppanuuksissa, rehellisyyteen sekä maalaisjärjen käyttöön. Olen tehnyt vientikauppaa lähes 50 maahan ja tämä kokemus on antanut hyvän kuvan liiketoiminnasta erilaisissa ympäristöissä sekä käytännön kokemuksen erilaisten yritysten välisestä yhteistyöstä. Liiketoiminnan kehitys ja verkostoituminen ovat avainasioita kehitettäessä pitkäaikaisia yhteistyösuhteita kansainvälisessä kaupassa. Vastaan Etelä-Pohjanmaan alueesta ja toimistoni ovat Kurikassa ja Lapualla.

Asiantuntijat

Maarit

Maarit Mäkelä

Parhaimmillani olen, kun yrityksen kansainvälistymistä aletaan suunnittelemaan ja paketti täytyy kasata toimivaksi. Vuosikellotus, 3 year plan ja tavoitteiden naulaaminen ovat heiniäni. Ilman ensimmäisiä pieniä askelia ei tule suuria tuloksia. Olen työskennellyt viennin parissa koko aikuisen ikäni ja koulutukseltani olen kansainvälisen kaupan johtamisen MBA (ylempi amk). Toimin tällä hetkellä projektipäällikkönä Widen Your Market – Invest in Export -kasvuohjelmassa ja lisäksi olen ELY-keskuksen valtuuttama KEHPA-analyytikko. Teen myös perusneuvontaa sekä konsultointia. Toimin Kokkolan toimipisteeltä käsin.

elina_henkilokuva

Elina Ruohonen

Minulla on monivuotinen ala- ja asiakastuntemus maa- ja metsäkonealalta, design ja luovilta aloilta sekä elintarvikealalta. Lisäksi omaan vahvan markkinatuntemuksen Ranskasta ja ranskankielisistä maista sekä Saksasta ja saksankielisistä maista. Vastaan sopimusmessuista, niiden markkinoinnista ja työstämisestä. Toimin Ranskasta käsin.

9267_200x300px

Minna Jakobsson

Minulla on pitkä kokemus markkina-analyyseistä eri toimialoilta ja eri markkina-alueilta, sekä yritysten kehittämisprojekteista, joissa hyödynnetään markkinatietoa ja muotoiluajattelua. Vastaan perusneuvonnan lisäksi markkina-analyyseistä sekä Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän teemavuoden 2018 tapahtumista. Toimin Vaasan toimipisteestä käsin.

Tiimiimme kuuluvat myös

Lenita Lähdemäki

7.1.-19.4.2020

lenita.lahdemaki@viexpo.fi

+358 50 434 4541

Disa Laine

2.3.-31.5.2020

disa.laine@viexpo.fi

+358 50 408 4422

Ota yhteyttä jo tänään!

Viexpolla on laaja kansainvälinen kontaktiverkosto sekä Suomessa että ulkomailla, ja asiantuntijoillamme on monivuotinen kokemus yritysten auttamisessa uusille markkinoille. Meidän avullamme löydät juuri sinun yrityksellesi sopivat ratkaisut.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

PIETARSAARI

Osoite

Runeberginkatu 11

68600 Pietarsaari

 

Viexpon Y-tunnus: 0198452-3

KOKKOLA

Osoite

Ristirannankatu 1

67100 Kokkola

 

VAASA

Osoite

Wolffintie 35 B, 5. krs.

65200 VAASA

KURIKKA

Osoite

Keskuspuistikko 14

61300 Kurikka