Strävar ni till marknader i Sverige, Norge, Tyskland eller kanske Kina? – Viexpos nyckelaktörer presenterar sig, de som hjälper sme-företagen att påbörja exporten (7)

Strävar ni till marknader i Sverige, Norge, Tyskland eller kanske Kina? – Viexpos nyckelaktörer presenterar sig, de som hjälper sme-företagen att påbörja exporten (7)

Intressanta arbetsuppgifter, projekt och kolleger försäkrar att men trivs på Viexpo. Ett litet och dynamiskt företag möjliggör intern rörlighet och karriärsutveckling enligt egna intressen. Nyckeln till Viexpos framgång är personalen som hjälper sme-företagen och skräddarsyr en export stig för varge företag till den marknad som företaget önskar sig. Det behövs fräscha synvinklar och kunnande, expertis och samarbete. Förändringen stärks av våra affärsutvecklare och konsulter som har flera års erfarenhet bakom sig. Härtill har var och en på Viexpo sitt eget specialkunnande inom exporten samt gedigen språkfärdighet. Dessutom behöver Viexpo kunnande i ekonomi och förvaltning, som sköts av två intressanta personer.

 

Carita Pöntiö, Senior International Business Advisor

 

 

Vad är det bästa med Viexpo?

I detta arbete är det möjligt att använda sin egen sakkunnighet och kunnande för att hjälpa de finska företagen i sina internationaliseringssträvanden. Viexpos team har uppenbart arbetsglädje. Entusiastisk, uppmuntrande och positiv arbetsmiljö är det absolut bästa.

 

Hurdan är din roll på Viexpo?

Jag har 10 års erfarenhet av att leda ett exportföretag. Denna information och kunnande vill jag dela med mig till Viexpos kunder.

 

Vad är ditt specialkunnande?

Mitt specialkunnande har att göra med förståelse för företagandet och kunnande i ämnet.

 

Kontakta Carita:

 

+358 44 987 5484

carita.pontio(at)viexpo.fi