Friends & Brgrs tacksam för utnämningen

Friends & Brgrs tacksam för utnämningen

Friends & Brgrs: ”Vi är mycket glada över att ni uppskattar vårt arbete.”

Kaj Fagerholm, ekonomidirektör och Peter Fagerholm, vd

 

Friends & Brgrs har genom ett spännande koncept lyckats hitta sin plats i en väldigt konkurrensutsatt marknad. Företagets satsningar på färska råvaror utan tillsatsämnen följer megatrenderna i världen där Finland definitivt bör gå i bräschen för utvecklingen av livsmedelsbranschen, samtidigt som det lägger en lokal prägel för restaurangen oberoende var företaget etablerar sig. Företaget har redan lyckats nå imponerande tillväxt inom landets gränser och även satt Finland och Österbotten på kartan genom att öppna upp två restauranger på den internationella marknaden.

 

När Friends & Brgrs utvecklade sitt unika koncept var de ensam om det. I dag finns det andra på fältet som håller dem på tårna. Konkurrensen blir allt hårdare och därför är det viktigt att hålla framtiden i siktet. Utvecklingsarbetet pågår ständigt i nära samarbete med kunderna och deras feedback.

Friends & Brgrs tackar sina kunder för den nära kontakten och den konstruktiva återkopplingen. Utan kundernas och omgivningens stöd kunde de inte ha lyckats. Jakobstad har haft en oerhört viktig betydelse på företagets framgång.