Nya marknader för experter inom jordbruksbranschen

Nya marknader för experter inom jordbruksbranschen

AveSui EuroTier South America-mässan

AveSui EuroTier South America-mässan ordnas 23.–25.07.2019 i Medianeira, Brasilien. Denna världens mest omfattande mässa fokuserad på djurproteinindustrin samlar årligen ihop flera hundra aktörer från produkternas utvecklare till tillverkare och experter. AveSui EuroTier South America-mässan är ett strålande gemensamt evenemang för experter av fjäderfjä-, gris-, fisk-, mjölk-, biomassa- och bioenergiprodukter.

Mera information på nätsidan.


EuroTier Middle East-mässan

EuroTier Middle East-mässan ordnas 02.–04.09.2019 i Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten. Denna djurproduktionsmässa samlar alla segment (mjölkprodukter, boskap, fjäderfä, får, vattenbruk, getter, kameler och biodlingar) samt uppfödare och experter på teknologi, genetik och olika tjänster. Mässan arrangeras på en utmärkt marknadsplats i Abu Dhabi, där det investeras i innovativa lösningar som befrämjar den lokala djurproduktionen. På mässan är det möjligt att bekanta sig med de internationella lantbrukens teknologiska know-how och trender. Mässan är ett utmärkt tillfälle att dela information och skapa nätverk med experter.

Mera information på nätsidan.


Sahara 2019 -mässan

Sahara 2019-mässan ordnas 09.-12.09.2019 i Kairo, Egypten. Avdelningar på mässan är bl.a. jordbruksinfrastruktur, jordbruksmaskiner, hållbart jordbruk, vattenbruk samt boskap och mjölkprodukter. Det är en unik möjlighet att presentera nya produkter samt att nätverka med andra i branschen.

Mera information på nätsidan.


EuroTier China -mässan

EuroTier China-mässan ordnas 19.-21.09.2019 i Qingdao, Kina. Mässan erbjuder en inkörsport åt dem som vill framåt i djurproduktionsbranschen, och mässan fokuserar i år på boskap, fjäderfän, får och vattenbruk. På EuroTier China-mässan kan man bekanta sig med det globala jordbrukets teknologiska know-how och utveckling, t.ex. förnybar energi och skydd av miljön vid boskapsproduktion. Mässan är ett utmärkt tillfälle att dela information och nätverka med experter.

Mera information på nätsidan.


 

Mera information om dessa mässor från vår mässexpert:

Elina Ruohonen

+358 50 385 4373
elina.ruohonen@viexpo.fi