Viexpos team växte nyligen

Viexpos team växte nyligen

Viexpos team växte nyligen, när Jeanette Huldén började som praktikant på Viexpo 11.3. Hon kommer att arbeta huvudsakligen vid Jakobstadkontoret till slutet av maj.

”Jag är alltså Viexpos senaste praktikant tillskott och kommer huvudsakligen jobba vid Jakobstadkontoret ända fram till slutet av maj 2019, vilket jag verkligen ser fram emot! Jag är första årets magisterstuderande inom ämnet marknadsföring vid Svenska Handelshögskolan i Vasa. Mitt modersmål är svenska, men jag kommunicerar även på finska, engelska och tyska vid behov. Mina tidigare arbetserfarenheter kommer främst från turismbranschen, men har även jobbat en hel del med försäljning, kundrådgivning och administration.”

Jeanette tycker att praktiken på Viexpo erbjuder henne bra erfarenhet inför framtiden.

”I nuläget är jag särskilt intresserad av att få mer erfarenhet inom internationalisering och export och därigenom stärka min yrkeskompetens inom marknadsföring. Mitt mål är att utvecklas så mycket som möjligt och utvidga mitt sociala nätverk genom att jobba med intressanta och internationella utmaningar, vilket jag tror Viexpo kan erbjuda mig. Jag har en stark känsla av att praktiken kommer ge mig goda möjligheter inför framtiden samtidigt som det ypperligt stöder mina nuvarande studier.”

 

På bilden Jeanette, Katja och Kristian.