Gastech 2019, 17–19.9.2019 Houston Texas

Gastech 2019, 17–19.9.2019 Houston Texas

Följ med Viexpo och som utställare på Gastech 2019-mässan
i Houston, Texas 17.-19.9.2019.

Bekanta dig med kunder – träffa leverantörer och potentiella partners – skapa nätverk med beslutsfattare och inflytelserika personer – upptäck nya möjligheter och marknader – upptäck branschens nyaste teknologier och innovationer.

Gastech är världens ledande evenemang för gas-, LNG- och energiindustrin. Mässan är en mötesplats för energiindustrins internationella aktörer och var man har en möjlighet att skapa strategiska partnerförhållanden samt diskutera branschens centrala utmaningar. På plats är bl.a. nationella och internationella oljebolag, energibolag, bolag för prospektering och produktion av olja och gas, EPC-entreprenörer, skeppsbyggare och rederier, LNG-anrikningsanläggningar, som omfattar energiinfrastrukturen samt andra ledande teknologiföretag, som alla har en viktig roll i den internationella värdekedjan för energi. Branschen förväntas att växa och förnyas kraftigt inom kommande 20 åren, varav man på Gastech 2019-mässan och konferenserna särskilt diskuterar branschens framtidsutsikt.

Genom att delta i mässan tillsammans med Viexpo har du en chans att träffa toppaktörer från hela världen! Viexpo arrangerar en gemensam paviljong för finska företag, och via Viexpo är det möjligt att bli mässdeltagare med nyckeln i handen-principen. Gastech-mässan för samman sme-företag och teknologi-och tjänsteproducenter från hela världen. Mässan erbjuder besökare möjligheten att bekanta sig med globala lösningar, upptäcka nya aktörer och träffa potentiella finansiärer.

Fakta om Gastech 2019-mässan:

  • över 35 000 internationella besökare
  • över 700 utställare från 100 länder
  • 9 industribranscher
  • 20 utställningspaviljonger från olika länder
  • 55 000 kvadratmeter utställningsutrymme
  • konferens med flera kanaler
  • olika evenemang för nätverkande

Gastech 2019-mässans hemsida finns på: www.gastechevent.com

Säkra din plats på Gastech 2019-mässan redan idag! Det söks BF-stöd för projektet.

En utskrivbar broschyr hittar du här.

Anmälningar senast 25.04.2019 med den här blanketten

Mera information om mässan får du av:

Elina Ruohonen
+358 50 385 4373
elina.ruohonen@viexpo.fi