EuroTier- och EnergyDecentral-mässor i Hannover 17.–20.11.2020

EuroTier- och EnergyDecentral-mässor i Hannover 17.–20.11.2020

Eurotier-mässan ordnas återigen 17.–20.11.2020 i Hannover, Tyskland. Mässan erbjuder en omfattande överblick gällande skötsel och avel av nyttodjur och inkluderar även moderna tjänster som branschens företag erbjuder.

 

EuroTier-mässan har arrangerats vartannat år sedan 1993. I genomsnitt besöker 150 000 besökare mässan, och exempelvis år 2018 fanns det till och med 2 586 utställare från över 50 länder. Flera finländska utställare har under flera år deltagit i EuroTier-mässan via Viexpo. Mässan har besökts av många finländska grupper under åren. EuroTier-mässan är branschens största internationella evenemang i Centraleuropa.

På EuroTier-mässan presenterar utställare sina innovationer och nyheter avsedda för nyttodjursproduktion. Mässans 150 000 m2s utställningsyta erbjuder rum för ett omfattande produkturval från beredning och lagring av foder till uppfödnings- och utfodringsteknik, avel, bioenergi och marknadsföring. Mässprogrammet innehåller också flera konferenser och föreläsningar.

DLG och Biogas Association arrangerar EnergyDecentral och BIOGAS Convention & Trade -mässan samtidigt som EuroTier-mässan. Alla besökare har en möjlighet att besöka båda mässorna med samma biljett.

Mera information finns på mässans hemsida: https://www.eurotier.com/

 


DLG och Biogas Association arrangerar tillsammans ett högklassigt internationellt evenemang, nämligen EnergyDecentral och BIOGAS Convention & Trade-mässan. Mässan arrangeras tillsammans med EuroTier-mässan 17.–20.11.2020 i Hannover, Tyskland.

 

EnergyDecentral-mässan har fastställd sin position som mötesplats för energibranschens experter. Energiproducenter och tjänsteproducenter samlas på mässan för att ställa ut branschens nyaste innovationer och trender. En hel del nyttig information erbjuds också genom flera konferenser och workshops. Under tidigare år har det bl.a. även arrangerats en innovationstävling och ett evenemang för nätverkande.

EnergyDecentral-mässan har ett omfattande utbud; det som ställs ut på mässan handlar såväl om produktion av biomassa och energi som om energidistribution och utnyttjande av energi.

Mässan besöks bl.a. av aktörer inom skogsbranschen, utrustningstillverkare, offentliga myndigheter och kommuner, samt energiproducenter. Det fanns 331 utställare och sammanlagt 30 372 besökare på mässan år 2018.

Mera information finns på mässans hemsida: www.energy-decentral.com/en

 

 

Viexpo är DLG:s officiella samarbetspartner och koordinerar och administrerar mässdeltagande för finländska företag i EuroTier- och EnergyDecentral-mässorna.

 

Anmälningen till mässorna börjar 1.11.2019. Om du blev intresserad, kontakta Viexpos mässexpert redan före anmälningstiden:

 

Mera information:

Elina Ruohonen

+358 50 385 4373
elina.ruohonen@viexpo.fi