Agritechnica 2019 Hannover, Tyskland

Agritechnica 2019 Hannover, Tyskland

Nästa Agritechnica-mässa ordnas 10–16.11.2019.

 

De två första mässdagarna är sk. Exclusive-dagar som är riktade till återförsäljare av jordbruksmaskiner, investerare och branschpressen.

 

Viexpo är DLG:s officiella samarbetspartner i Finland på samma sätt som under tidigare år. När ni anmäler er till Viexpos grupp får ni den bästa möjliga hjälpen för mässförberedelserna och i monterförhandlingarna.

 

Agritechnica är det ledande evenemanget i världen inom jordbruksmaskinsbranschen, och här presenterar branschens företag sina produkter och nyaste innovationer. På Agritechnica belönas branschens innovationer i en innovationstävling, dit företagen kan anmäla sina nyheter. Agritechnica bjuder på ett globalt skyltfönster för jordbruksmaskinsbranschen och ett ypperligt forum för att bekanta sig med och presentera framtidens växtproduktion.

 

Fakta om mässan 2017:

  • 2802 utställare från 52 länder i 23 utställningshallar
  • 458 000 besökare av vilka 110 000 internationella besökare, från 130 länder
  • Under mässan finns det ett stort utbud av aktuella forum och flera andra toppevenemang inom branschen

 

Anmälningar tas emot från början av november 2018 till 1. februari 2019.

 

De företag som är intresserade av mässan, uppmanas att sätta igång snabbt. Agritechnica-mässan är mycket efterfrågad och i vissa hallar såsom t.ex. systems/components, tractors, finns det väntelistor redan i mitten av november.

 

Ni kan anmäla er här.

Ni kan också anmäla er på traditionellt sätt med blankett till Elina Ruohonen.

 

Viexpos mässexpert Elina Ruohonen, +358 50 385 4373, elina.ruohonen(at)viexpo.fi, kontaktar de intresserade företagen ännu angående tidtabellerna innan anmälningstiden börjar. Hon ger också gärna tilläggsinformation om evenemanget.