Anne Viitala

Anne Viitala

”En ny morgon presenterar nya möjligheter!”

 

Anne berättar att Viexpos skickliga personal, själv eller via sitt nätverk, hjälper små och medelstora företag på många olika sätt i alla frågor som rör exportverksamhet och internationalisering. På Viexpo är Annes special ansvarområde att hjälpa små och medelstora företag i Södra Österbotten med export- och internationaliseringsfrågor, oavsett bransch. Anne arbetar på kontoren i Seinäjoki och Kurikka.

 

Anne anser att det utmärkta kunnandet och know-how inom olika branscher och företagsverksamhet, bäst beskriver Viexpo.

 

”Viexpo har ett omfattande nätverk runt om i världen och arbetar konkret för företagen. Åtgärderna är alltid skräddarsydda enligt företagens behov.”

 

Enligt Anne är mångsidigheten i arbetsbeskrivningen, arbetet med företagen, varierande arbetsdagar, mobilt arbete i lämpligt mån och flexibiliteten det bästa med hennes arbetsdagar. Anne tycker att det har varit fantastiskt att bekanta sig med kundföretagen och hon anser att de trevliga kollegorna alltid hjälper vid behov.

Anne har tidigare arbetat i familjeägda små och medelstora företag och hon har lång erfarenhet av B2B-försäljning, identifiering av potentiella kunder, utvecklingsarbete samt av att starta upp och leda exportverksamhet. Annes specialkunnande är inom möbelindustrin och hon har mångårig erfarenhet av exporthandel runtom i världen. Hennes tidigare arbetserfarenhet tillför betydande mervärde i sin roll på Viexpo.

 

”Jag har praktisk erfarenhet om försäljnings-, marknadsförings- och exportuppgifter och kan se sakerna från företagens perspektiv och förstår jag företagens situation på ett praktiskt och konkret sätt.”

 

Enligt Anne är leveranssäkerhet, flexibilitet och tempo de viktigaste för ett exportföretag och de ekonomiska och mänskliga resurserna måste vara i ordning. Hon tycker att Norden, Ryssland, Baltikum och Nordamerika är väldigt intressanta marknader för tillfället.

 

Annes kollegor skulle beskriva henne lugn, hjälpsam och punktlig. Anne tycker att den nya morgonen har nya möjligheter med sig och hon vill utveckla sin egen kunnande. Hon anser att lära sig nya saker alltid är intressant. På fritiden går Anne ut med sin hund, handarbetar och lagar mat.

Här kan du boka möte med Anne.
Anne kontaktar dig sedan för att komma överens om detaljer.