Exportfrämjande resor

Viexpo erbjuder företagen skräddarsydda exportfrämjande resor till utländska marknader. Vi arrangerar möten med potentiella nya samarbetspartner och kunder och därtill kan vi ordna företags- och mässbesök enligt företagens önskemål.

Exportfrämjande resor

Viexpo erbjuder företagen skräddarsydda affärsresor till utländska marknader. På de exportfrämjande resorna arrangerar vi möten med potentiella nya samarbetspartner och kunder och därtill kan vi ordna företags- och mässbesök enligt företagens önskemål.

 

På Viexpos exportfrämjande resor:

 

  • får du nya värdefulla kontakter
  • får du en heltäckande bild av läget inom din bransch på målmarknaden
  • kan du knyta kontakter med aktörer inom branschen och få kunskap om konkurrenterna
  • får du uppdaterad information om nyheter och läget på marknaden
  • hittar du din konkurrensfördel på marknaden

 

Inför resan erbjuder Viexpo också ett förberedelsepaket, som innefattar allmän marknadsinformation om målmarknaden, en konkurrensanalys och kontaktsökning. Eftersom det är ytterst viktigt att genast efter resan ta tillvara de nya kontakter som knutits, erbjuder Viexpo också ett uppföljningspaket som innefattar kontaktande av kunderna efter resan.

 

Företagen har möjlighet att köpa ett helhetspaket eller enskilda delar av paketet enligt egna önskemål. På så sätt får företaget bästa möjliga betjäning, som är skräddarsydd och kostnadseffektiv.

Exportfrämjande resor

Information om de exportfrämjande resor som vi arrangerar finner du på vår Aktuellt-sida.

Ta kontakt

Ytterligare information får du av våra experter på internationalisering. Du kan kontakta Katja eller någon annan av våra experter.

Katja Jankens

Senior Advisor

 

”Jag har lång erfarenhet av att hjälpa företag ut på nya marknader och mitt specialområde är Skandinavien med fokus på Norge. Jag jobbar som projektchef för Nordic Gateway som tar sikte på Skandinavien. Förutom grundrådgivning jobbar jag även med att planera och förverkliga såväl mässor som exportfrämjande resor. Jag jobbar på kontoret i Jakobstad.”

 

katja.jankens(at)viexpo.fi
050 573 88 76