Båtbranschens resa till USA

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Båtbranschens resa till USA

30.9.2023 - 7.10.2023

Båtbranschens marknadsundersökningsresa till USA 30.9.–7.10.2023

 

Följ med oss på denna unika resa till Florida för att besöka båtfabriker och IBEX-utställningen (Tampa) och träffa viktiga människor i branschen!

 

Beskrivning av resan        

Under resan har finländska båtföretagare eller aktörer i dess närhet en unik möjlighet att bekanta sig med den amerikanska produktionen av seriebåtar (motorbåtar).

Under besöket kommer vi att lära känna totalt fyra stora båttillverkare och en komponenttillverkare. Bekräftade besöksmål hittills: Bköp Whaler (www.bostonwhaler.com), Everglades Boats (www.evergladesboats.com), Yellowfin Yachts (www.yellowfin.com), Jupiter Marine (www.jupitermarine.com). Enskilda besök varar cirka 60–90 minuter. Under besöket pratar vi vanligtvis med företagets representanter först, och efter det bekantar vi oss med produktionen.

På begäran av företagen har vi bokat två hela dagar för IBEX-utrustningsutställningen i Tampa. Den andra dagen kommer vi också att hålla ett gemensamt seminarium med Independent Boat Builders Inc (IBBI), den största komponentinköpsorganisationen i USA. Detta kommer att ge en unik bild av hur branschen fungerar och organiserar sig på världens största båtmarknad.

 

Researrangör                    

Andelslaget Viexpo (www.viexpo.fi).

Mötesarrangemangen för resan kommer att hanteras av GMBA  (www.gmba.blue), Jouko Huju, finsk representant för Global Marine Business Advisors, och Thomas Dammrich från GMBA USA.

 

Resplanen                         

Avresa 30.9.  Helsingfors–Reykjavik–Orlando–Reykjavik–Helsingfors (Iceland Air).

Ankomst till Finland 7.10.  Lokaltarsporter i luftkonditionerad buss med Wi-Fi-anslutning.

Lokal resplan: Orlando–Edgewater–Tampa (+ omgivning)–Orlando.

 

Resekostnader

ca 3600–3800 € + moms, om antalet deltagare är minst 15.  I priset ingår flyg, hotell och busstransport enligt programmet.  Det exakta priset beror på den slutliga resplanen och antalet deltagare.

 

Mer information och anmälan              

Minna Jakobsson, Andelslaget Viexpo 050 5727404

Jouko Huju, GMBA Finland 040 5509310

 

Du kan anmäla dig till denna resa till USA här

 

Resevillkor:

Arrangören förbehåller sig rätten att justera resplanen och destinationerna om destinationerna ändras av orsaker som arrangörerna inte råder över.  Deltagarlistan levereras i god tid till destinationerna och det är möjligt att företrädare för vissa företag inte kommer att kunna delta i ett visst besök på grund av konkurrenssituationen.  Detta har aldrig hänt ännu (25 resor till USA).  Om det finns ett större intresse än de nämnda 20 personerna strävar vi efter att så många företag som möjligt ska får platts och då kan antalet deltagare per företag behöva begränsas.

 

Plats

USA
North Carolina Yhdysvallat + Google Map