Livsmedelsexport till Kina

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Livsmedelsexport till Kina

14.5.2020 @ 10:00 - 11:00

Livsmedelsexport till Kina, webbseminarium

 

 

Tid: 14.5.2020 kl. 10-11

DELTAGANDET AVGIFTSFRITT

Anmälningslänken till webbseminariet: bit.ly/kiinavienti
Anmälan på förhand senast 13.5. Inspelningen av seminariet och annat material kan sändas enbart till dem som anmält sig på förhand.

 

 

Intresserar livsmedelsexport till Kina? Vilka erfarenheter, tips och frågor har du om marknaderna i Kina? Kom med och lyssna, diskutera och byta erfarenheter om att verksamma i Kina.

 

Som expert i webbseminariet är Pauli Haatainen
från Eastkey Oy
.

 

Pauli Haatainen är via sitt företag Eastkey Oy delägare i LVDU Lapland Food (Fushun) co. ltd. Pauli har erfarenhet av bl.a. följande:

  • att organisera försäljning till Provinsen Liaoyang och andra delar i Kina (inkl. Taiwan)
  • att delta i försäljningsarbete tillsammans med kinesiska partihandlare och direktörer inom HORECA
  • att lansera en helt ny produkt (bondost) till marknaden
  • att delta i förberedelserna för investering av den nordiska grisuppfödningen i Kina
  • Pauli Haatainen hade också en central roll som förhandlare mellan Ryssland och Kina i en process som ledde till att 10 kinesiska och 10 ryska mejeriföretag fick exporttillstånd

Situationen för investeringar till Kina ger nu en möjlighet till andra finländska företag att dra nytta av kunnandet hos Eastkey Oy och inom nätverket.

_______________

Denna workshop är en del av Tillväxtprogrammet för Österbottens livsmedelsföretag, där målsättningen är att hjälpa Ditt företag att växa och exportera. Programmet på ett och ett halvt år ökar era kunskaper i internationell försäljning, marknadsföring och varumärkesbyggande, öppnar dörrar till distributionskanaler, erbjuder experthjälp för de deltagande företagen och aktiverar nya samarbetsmodeller mellan företagen.

Tillväxtprogrammet är riktat för små livsmedelsföretag i Södra Österbotten, Österbotten och Mellersta Österbotten. Kolla länken för mer information: https://elintarvikekasvu.viexpo.fi/sv/framsida/