Tervatynnyri 2022

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tervatynnyri 2022

17.4.2022

Pitchtävlingen Tervatynnyri ordnas igen

 

Den traditionella pitchtävlingen Tervatynnyri livar igen upp näringslivet i Mellersta-Österbotten. Med bra affärsidéer lönar det sig att delta i Tervatynnyri 2022 -tävlingen senast 17.4.

 

Idéen med tävlingen är att uppmuntra företagande och hjälpa nya produkter och tjänster att nå marknaden. En pitch är ett kort sälj tal med vilken man kan väcka de potentiella investerarnas och samarbetspartners intresse.

 

Man deltar i tävlingen på Tervatynnyri evenemangets hemsida (www.tervatynnyri.fi), där man genom att svara på frågor beskriver sin affärsidé.

 

Till Tervatynnyri 2022 finalen som ordnas 6 maj väljer man fyra finalister som får pitcha sin idé för en jury bestående av bl.a. investerare. Vinnaren får en ett pris värt ca 5000 euro.

 

Det är alltid värt att visa upp sina goda idéer. Grubbla inte för dig själv, utan testa dina idéer och produkter. Man vet aldrig vad som dyker upp, när man berättar om sina produktidéer – särskilt till experter. Att vinna en pitchtävling kanske inte är det viktigaste, även om det skulle ha varit en fin summa. Vi fick en större vinst än prissumman genom nytt samarbete, säger Jarkko Liedes, grundare och VD för Codetag Oy. Codetag Oy deltog i Tervatynnyri pitchtävlingen 2020 med sin Flatco SaaS-produkt. Tack vare tävlingen fick Codetag Oy en investerare och en styrelseledamot från juryn.

 

Tervatynnyri 2022 pitchtävlingen arrangeras av yrkeshögskolan Centria, Kosek, Kaustby region, YritysKannus och Viexpo. Dessutom stös tävlingen av lokala företag bl.a. SK Protect och Mellersta Österbottens Andelsbank.

 

Mera information:

Janette Korpi
yrkeshögskolan Centria
tfn
+358 50 438 1929
janette.korpi2@centria.fi

Detaljer

Datum:
17.4.2022
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://tervatynnyri.fi/