Matias Rosström är Viexpos nya Brand & Communications Advisor

Matias Rosström är Viexpos nya Brand & Communications Advisor

Matias Rosström anslöt sig till Viexpo teamet den 1.4.2021 och fungerar nu som Brand&Communications Advisor.

Matias har en lång erfarenhet inom mediabranschen dels som egen företagare och som anställd. Han har arbetat bl.a. små och stora Tv-projekt och reklamer, konserter, företagsevents och mässor, företags branding, digital marknadsföring och webbinarier.


”Kommunikation och marknadsföring utvecklas ständigt, våga sticka ut och vara unik”

  • Hur skall företagen kommunicera idag?
  • Hur kan man hänga med i de senaste marknadsföringstrenderna?
  • Hur skall man kommunicera rätt ut mot nya exportmarknader?


Matias hjälper dig och ditt företag att kartlägga de grundläggande behoven för just er. Med hjälp av hans kunnande och kontaktnät i Finland och Norden ser han till att ni får just den hjälp ni behöver.

”Att lyfta fram rätta saker och våga vara unik – ”That,s THE Key”, påminner Matias, och hjälper gärna dig att hitta de rätta och unika egenskaperna i ditt företag.


Det lönar sig att vara i kontakt med Matias i alla frågor som gäller kommunikation och marknadsföring. Med hans erfarenhet och kunnande samt breda kontaktnät hittar ni säkert en bra marknadsförings- och kommunikationsmodell för ditt företag.

”Den här rollen känns mycket meningsfull och jag ser framemot att få hjälpa företagen med deras kommunikation och marknadsföring ut mot nya exportmarknader”, säger Matias.


Matias är en positiv och lugn kommunikationsexpert som gärna tänker lite utanför boxen. Han brinner för att träffa nya människor, förstå människorna bakom de olika företagen och på ett meningsfullt sätt hjälpa dem att nå sina mål. En god kommunikation och marknadsföring grundar sig i en djupare förståelse för hela företagsvisionen och målsättningen och för människorna bakom hela brandet.

”Vi på Viexpo är mycket nöjda med att ha fått in en ung och energisk kollega som Matias i vårt team. Matias brinner för det han gör och kommer att medföra mycket mervärde både till exportföretagen och vår organisation”, konstaterar Kristian Schrey – VD på Viexpo.


Kontakta Matias om just du och ditt företag behöver rådgivning inom kommunikation och marknadsföring.

+358 400 708 979
matias.rosstrom@viexpo.fi