Social Selling & LinkedIn – Ett infopaket för proffs

Social Selling & LinkedIn – Ett infopaket för proffs

LinkedIn är världens största sociala media som ägnar sig för nätverksskapande mellan proffs. Borde man bemästra den? Via LinkedIn kan du nämligen ur yrkesmässig synvinkel nå 610 miljoner människor runt om i världen. Notera att alla är med där p.g.a. sitt yrke. Det öppnar ett helt annorlunda forum för att sälja sin egen expertis.

Under utbildningen diskuteras hur du kan dra full nytta av de sociala medierna. Du får konkreta tips på hur du bygger din expertbrand, hur du skapar nätverk och dessutom får du förståelse för vilka konkreta element Social Selling består av. Du lär dig att utnyttja LinkedIn effektivt utan att sätta allt för mycket tid och besvär på det.

Sani Leino är budbärare för socialt företagande och han är känd försina energiska och fängslande försäljningsutbildningar samt för sina motivationstal om försäljning. Han är coach i emotionell intelligens i försäljning och social försäljning (Social Selling)

Sani har över 10 års erfarenhet av resultatinriktat och belönad försäljningsarbete inom B2B och B2C försäljningen. Senast har Sani jobbat som Försäljningschef för Europa inom teknologiföretaget ThingLinkin och ansvarat förutom för försäljningen också för utvecklandet av det internationella partnerprogrammet och för uppbyggandet av återförsäljningsnätverket. År 2016 nämndes Sani som en av de hundra mest inflytelserika Social Selling influerare i världen.

Visste du att 80% av B2B inköpare hittar försäljaren själv? Försäljaren måste således kunna påverka inköpsprocessen redan innan den första kontakten. Försäljningsarbete behövs fortfarande, men det har förändrats. Social Selling är ett fungerande sätt för den digitala tiden!

Ta gärna med din egen laptop! Det är inte ett måste, men det hjälper dig att förbättra din egen profil. Via laptoppen har du tillgång till flera funktioner än via mobilen.

Workshoppen hålls i Karleby universitetscenter Chydenius, Ulappa-salen torsdagen 28.11.2019 kl. 12-16
Adress: Bondegatan 2, 67100 Karleby

Evenemanget är kostnadsfritt, men kräver anmälning. Du kan anmäla dig här: http://bit.ly/Widen28marraskuuta2019

Sista anmälningsdagen är måndagen 25.11.2019.

Mera information om tillväxtprogrammet av:

Maarit Mäkelä
projektledare, exportutvecklare
050 3737 044
maarit.makela@viexpo.fi
www.viexpo.fi/widen


Widen Your Market – Invest in Export -tillväxtprogrammet administreras av andelslaget Viexpo. Internationaliseringsprogrammet har som mål att påbörja export hos företag från Mellersta Österbotten. Tillväxtprogrammet finansieras av Mellersta Österbottens förbund, Karlebynejdens utveckling Ab, Kaustbys ekonomiska region, Kannus stad och Perho kommun.