Strävar ni till marknader i Sverige, Norge, Tyskland eller kanske Kina? – Viexpos nyckelaktörer presenterar sig, de som hjälper sme-företagen att påbörja exporten (2)

Strävar ni till marknader i Sverige, Norge, Tyskland eller kanske Kina? – Viexpos nyckelaktörer presenterar sig, de som hjälper sme-företagen att påbörja exporten (2)

Intressanta arbetsuppgifter, projekt och kolleger försäkrar att men trivs på Viexpo. Ett litet och dynamiskt företag möjliggör intern rörlighet och karriärsutveckling enligt egna intressen. Nyckeln till Viexpos framgång är personalen som hjälper sme-företagen och skräddarsyr en export stig för varge företag till den marknad som företaget önskar sig. Det behövs fräscha synvinklar och kunnande, expertis och samarbete. Förändringen stärks av våra affärsutvecklare och konsulter som har flera års erfarenhet bakom sig. Härtill har var och en på Viexpo sitt eget specialkunnande inom exporten samt gedigen språkfärdighet. Dessutom behöver Viexpo kunnande i ekonomi och förvaltning, som sköts av två intressanta personer.

 

Katja Jankens, International Business Developer

 

Katja

 

Vad är det bästa med Viexpo?

Det bästa på Viexpo är intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter, arbete med företagen, fantastiska kolleger och inspirerande arbetsgemenskap. Dagarna är alltid olika och tillsammans kan vi på Viexpo hjälpa de finlänska företagen över utmaningar och ut till världen!

 

Hurdan är din roll på Viexpo?

Jag jobbar som projektledare för projektet Nordic Gateway där vi på olika sätt öppnar dörrar för österbottniska företag till Sverige och Norge. (Läs mera: https://www.vasek.fi/regionutveckling/nordic-gateway/) Härtill hamnar planeringen och förverkligande av mässor och exportfrämjande resor på mitt bord. Likaså naturligtvis grundrådgivning till företagen, förverkligande av exportnätverk, företagssparring och skolning samt förverkligande av NordicHub-arbetet.

 

Vad är ditt specialkunnande?

Skandinavien och i synnerhet Norge.

 

Kontakta Katja:

 

+358 50 573 8876

katja.jankens(at)viexpo.fi