Strävar ni till marknader i Sverige, Norge, Tyskland eller kanske Kina? – Viexpos nyckelaktörer presenterar sig, de som hjälper sme-företagen att påbörja exporten (4)

Strävar ni till marknader i Sverige, Norge, Tyskland eller kanske Kina? – Viexpos nyckelaktörer presenterar sig, de som hjälper sme-företagen att påbörja exporten (4)

Intressanta arbetsuppgifter, projekt och kolleger försäkrar att men trivs på Viexpo. Ett litet och dynamiskt företag möjliggör intern rörlighet och karriärsutveckling enligt egna intressen. Nyckeln till Viexpos framgång är personalen som hjälper sme-företagen och skräddarsyr en export stig för varge företag till den marknad som företaget önskar sig. Det behövs fräscha synvinklar och kunnande, expertis och samarbete. Förändringen stärks av våra affärsutvecklare och konsulter som har flera års erfarenhet bakom sig. Härtill har var och en på Viexpo sitt eget specialkunnande inom exporten samt gedigen språkfärdighet. Dessutom behöver Viexpo kunnande i ekonomi och förvaltning, som sköts av två intressanta personer.

 

Kajsa Emmerich, International Business Developer

 

Kajsa

 

Vad är det bästa med Viexpo?

Det bästa med Viexpo är att man träffar så många fina, trevliga och kunniga företag som vi genom förtroende hjälper att väga internationellt.

 

Hurdan är din roll på Viexpo? Vad är ditt specialkunnande?

Jag jobbar med rådgivning och hjälper med bl.a. ansökning av finansiering och andra ärenden i samband med internationaliseringen när företagaren vill börja exportera sina varor eller tjänster i synnerhet när det gäller den tyska marknaden.

 

(Export tips?)

Planera väl! T.ex. det behövliga materialet lönar det sig att producera på landets affärsspråk. När grundarbetet har gjorts måste man bara ta det nästa steget!

 

Kontakta Kajsa:

 

+358 50 309 2810

kajsa.emmerich(at)viexpo.fi