Strävar ni till marknader i Sverige, Norge, Tyskland eller kanske Kina? – Viexpos nyckelaktörer presenterar sig, de som hjälper sme-företagen att påbörja exporten (5)

Strävar ni till marknader i Sverige, Norge, Tyskland eller kanske Kina? – Viexpos nyckelaktörer presenterar sig, de som hjälper sme-företagen att påbörja exporten (5)

Intressanta arbetsuppgifter, projekt och kolleger försäkrar att men trivs på Viexpo. Ett litet och dynamiskt företag möjliggör intern rörlighet och karriärsutveckling enligt egna intressen. Nyckeln till Viexpos framgång är personalen som hjälper sme-företagen och skräddarsyr en export stig för varge företag till den marknad som företaget önskar sig. Det behövs fräscha synvinklar och kunnande, expertis och samarbete. Förändringen stärks av våra affärsutvecklare och konsulter som har flera års erfarenhet bakom sig. Härtill har var och en på Viexpo sitt eget specialkunnande inom exporten samt gedigen språkfärdighet. Dessutom behöver Viexpo kunnande i ekonomi och förvaltning, som sköts av två intressanta personer.

 

Minna Jakobsson, Senior International Business Advisor

 

Minna

 

Vad är det bästa med Viexpo?

Det bästa med Viexpo är att man får träffa intressanta företag och höra deras tillväxthistoria. Ja och Viexpos fantastiska team, förstås!

 

Hurdan är din roll på Viexpo? Vad är ditt specialkunnande?

Mitt huvudansvar är marknadsanalyser och dessutom jobbar jag med grundrådgivning. Om export till tillväxtmarknader (t.ex. Afrika och Mellanöstern) intressera, ta gärna kontakt!

 

(Export tips?)

I fråga om export uppmanar jag alla att planera på långsikt. När hemläxan är väl gjort är halva jobbet klart.

 

Kontakta Minna:

 

+358 50 572 7404

minna.jakobsson(at)viexpo.fi