Tllsammans blir vi starkare

Tllsammans blir vi starkare

Samhället har på kort tid satts i en helt ny och oförutsägbar situation p.g.a. coronaviruset. Det är naturligtvis viktigt att förhindra virusspridningen på alla sätt. Vår hälsa är trots allt viktigast och tillsammans bär vi ansvar för det.

Det står dock klart att företagen kommer att stå inför tuffa utmaningar som påverkar oss alla. Vi vill uppmana att tänka på den utmanande situationen som en möjligt och tro att vi tillsammans klarar det och blir starkare. Genom samarbete och en blick mot framtiden kan vi förhoppningsvis utveckla nya metoder att arbeta. Nu om någon gång är det viktigt att vi kommunicerar med varandra. Viexpos hela personal finns till för företagen och ni kan använda oss som en extra resurs om det är saker som ni behöver hjälp med.

Vi fortsätter informera om ändringarna på våra hemsidor och sociala medier. Viexpos personal kommer också att tillsvidare jobba på distans. Vi kommer dessutom att tillsvidare sköta de flesta kontakterna per distans. Viexpo följer utvecklingen av situationen aktivt och följer i första hand alltid de rekommendationer som myndigheterna ger.

Tillsammans klarar vi även detta!

Kristian Schrey & Viexpos personal