Varainhankinta

50-vuotta täyttävä Viexpo on kansainvälistymisen terävin työkalu kaikille maamme pk-yrityksille. Pohjanmaan kautta maailmalle on Viexpon ydinosaamista. Viemme vuosittain yli 100 yritystä maailmalle mm. messuille ja vientiä edistäville matkoille. Olemme vuosittain yhteydessä yli 1000 yritykseen ja järjestämme reilut 40 vientiin ja kansainvälistymiseen kannustavaa tapahtumaa.

Viexpo on voittoa tavoittelematon osuuskunta, jonka perustoimintaa on auttaa pk-yritykset maailmalle koosta ja toimialasta riippumatta. Tutkimme jokaisen yrityksen potentiaalin Pohjanmaan kautta maailmalle.

Pohjanmaan kautta maailmalle-kampanja

50-vuotisen toiminnan juhlavuoden kunniaksi käynnistämme varainhankintakampanjan Pohjanmaan kautta maailmalle, jonka tavoitteena on 50 vuotta – 50 000 euroa.

 

Kampanjan tavoitteena on vahvistaa Viexpon mahdollisuuksia myös vastaisuudessa tarjota laadukkaita kansainvälistymisen palveluita ja mahdollistaa yhä suuremmalle joukolle alueemme pk-yrityksiä kuuluminen palvelujemme piiriin. Yrityksille on tarjolla monipuolisesti eri alojen messu- ja vienninedistämismatkoja tai vientiverkostojen toimintaa, markkinaselvityksiä ja konsultointipalveluja.

 

Valtio ja kunnat rahoittavat vuosittaisilla päätöksillään Viexpon toimintaa. Kampanjan avulla haluamme kuitenkin vahvistaa mahdollisuuksiamme edistää pk-yritysten kansainvälistymistä ja vientiä erityisesti Pohjanmaan maakuntien alueella.

 

Lahjoittamalla tuet Viexpon toimintaa ja vahvistat pk-yritysten kansainvälistymisen mahdollisuuksia. Pienikin lahjoitus on meille tärkeä. Kampanjan päätteeksi Vaasan ja Kokkolan kaupunki ovat luvanneet vastinrahoituksen, joka tuplaa keräämämme varat aina 25 000 euroon saakka. Vastinrahoitusta annetaan lahjoituksista, jotka on annettu Viexpon toimintaan yleisesti ilman lahjan käyttötarkoitusta rajoittavia ehtoja.

Näin lahjoitat

Huomionosoitukset 50-vuotiaalle Viexpolle Pohjanmaan kautta maailmalle-kampanjaan: Ota yhteyttä toimitusjohtaja Kristian Schreyhin (kristian.schrey@viexpo.fi; +358 50 572 8253)

 

Voit lahjoittaa haluamasi summan. Jokainen summa on merkityksellinen ja auttaa Vienti-Suomen vahvistamisessa. Vähintään 850 euron lahjoitukset ovat verovähennyskelpoisia niin yksityishenkilöille kuin yhteisöille. Vastinrahaan oikeutettu lahjoitus osoitetaan Viexpon toimintaan yleisesti.

 

Varainkeruulupa: RA/2019/338

Lahjoittajat

Nämä yhteistyökumppanimme ovat mukana Pohjanmaan kautta maailmalle -kampanjassamme.

Lahjoittajat

 

Pohjanmaan kautta maailmalle | Viexpo | Via Österbotten ut i världen

Viexpon Pohjanmaan kautta maailmalle -varainhankintakampanja on onnistunut loistavasti. Suuret kiitokset kaikille kampanjaan osallistuneille!Kampanja jatkuu vuodenvaihteeseen saakka, joten mukaan pääsee vielä. Lisätietoja kampanjasta Viexpon kotisivuilla: https://viexpo.fi/varainhankinta/#viexpo #pohjanmaankauttamaailmalle #varainhankintakampanja #kiitosViexpos penninginsamlingskampanja Via Österbotten ut i världen har lyckats väl. Stort tack till alla som deltagit i kampanjen!Kampanjen fortsätter till årsskiftet. Du hinner ännu komma med. Mera information om kampanjen finns på Viexpos hemsida: https://viexpo.fi/sv/penninginsamling/#viexpo #viaösterbottenutivärlden #penningsinsamlingskapanj #tack

Julkaissut Viexpo Keskiviikkona 13. marraskuuta 2019

Lisätietoa kampanjasta antavat

 

Kristian Schrey, Viexpon toimitusjohtaja
ja Jarl Sundqvist, Viexpon hallituksen puheenjohtaja

 

Tietoja rahankeräysluvasta