Viexpon webinaarisarja eri maiden markkinanäkymistä on saanut paljon kiitosta ja hyvää palautetta

Viexpon webinaarisarja eri maiden markkinanäkymistä on saanut paljon kiitosta ja hyvää palautetta

Järjestimme kevään ja kesän aikana neljän webinaarin sarjan, joissa käsittelimme Norja, Ruotsin, Saksan ja Tanska markkinanäkymiä. Kaiken kaikkiaan 190 henkilöä on ilmoittautunut järjestämiimme webinaareihin. Mahtava joukko. Olemme erittäin tyytyväisiä onnistuneista tapahtumista.

Kiitosta on saanut erityisesti webinaarien informatiivisuus ja käytännönläheisyys. Osallistujat pitivät hyvänä kombinaatiota, jossa suurlähettiläiden ja Business Finlandin/Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin tarjoamaa kompaktia tietopakettia täydennettiin Case-yritysten tarjoamalla käytännön kokemuksella.

Olemme koonneet webinaarien tallenteet YouTube-kanavallemme, josta voitte ne käydä katsomassa, jos ette päässeet mukaan johonkin webinaariin.

Hyvän palautteen ja kiitosten innoittamina, suunnittelemme jatkavamme webinaarisarjaa myös syksyllä uusin maateemoin. Pitäkääpä silmällä kotisivujamme ja some-kanaviamme. Tiedotamme uusista webinaareista heti kun suunnittelut ovat edenneet niin pitkälle ja ajankohdat lyöty lukkoon.

Kiitos kaikille kevään ja kesän webinaareihin osallistuneille asiantuntijoille ja osallistujille!