Agritechnica Asia / Horti Asia

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Agritechnica Asia / Horti Asia

25.5.2022 - 27.5.2022

Agritechnica Asia / Horti Asia 25.–27.5.2022

 

Vuonna 2018 Viexpo järjesti menestyksekkäästi ensimmäistä kertaa Suomi-paviljongin Agritechnica Asia / Horti Asia -messuilla Bangkokissa, Thaimaassa. Viexpo toimii myös vuonna 2022 messujärjestäjän virallisena yhteistyökumppanina ja vie suomalaiset alan yritykset messuille Suomi-paviljongille avaimet käteen -periaatteella.

 

Agritechnica Asia

 

Agritechnica Asia on kansainvälinen messutapahtuma Kaakkois-Aasiassa, joka tuo yhteen maatalousalan osaajat. Vuonna 2022 messut painottavat maatalousteknologian ratkaisuja ja innovaatioita, jotka ovat ajankohtaisia ja tärkeitä Aasian maatalouden kehittämiselle.

Messut tarjoavat oivallisen mahdollisuuden tutustua uusiin markkina-alueisiin ja niiden tarpeisiin. Messuilta löydät alan uusimmat innovaatiot viljelystä ja kastelumenetelmistä aina traktoreihin ja mittauslaitteisiin, ja pääset keskustelemaan mm. tuottajien, jakelijoiden, insinöörien ja teknikoiden kanssa. Messuille tyypillistä on, että innovaatioita ja tietoa jaetaan osallistujien kesken.

Messujärjestäjä tarjoaa osallistuville yrityksille mahdollisuuden osallistua niin sanottuun Hosted Buyer-ohjelmaan. Messuilla on muutenkin paljon medianäkyvyyttä mm. ministeriötason vierailujen kautta.

Suosituilla Agritechnica Aasia-messuilla kävi vuonna 2018 yli 10 000 ostopäätöksiä tekevää vierailijaa, ja paikalla oli yli 300 näytteilleasettajaa jopa 29 eri maasta.

 

Horti Asia

 

Agritechnica-messut järjestetään yhdessä puutarha- ja kukkaviljelyyn keskittyvien Horti Asia -myyntimessujen kanssa. Horti Asia -messujen aihepiireinä ovat mm. istutus, työvälineet, varastointi ja kuljetus. Horti Asia -messuilla pääset sekä esittelemään että myymään tuotteitasi ja tutustumaan muihin innovatiivisiin puutarha- ja kukkaviljelyteknologioihin.

Viime kerralla messuja seuraavana päivänä tehtiin kaksi tilavierailua, jotka saivat erittäin positiivisen vastaanoton. Myös vuoden 2022 messuilla tilavierailu on ohjelmassa mikäli tilanne sen sallii.

 

Viexpo järjestää yrityksille yhteisosaston Agritechnica Aasia- ja Horti Asia -messuille.

 

Viexpo järjestää messuille yhteisosaston, joka on alustavan varauksen mukaisesti 36m2 maapaviljonki.

Budjetin mukainen hinta yrityksille on alustavasti +/- 6.500 €/yritys. Tähän haetaan tukikelpoisille yrityksille Business Finland Exhibition Explorer tukea. Hinta ei sisällä matka- eikä majoituskuluja.

Tarkoituksena olisi myös järjestää vierailu jollekin tilalle messujen päätteeksi, jos tilanne ja säännökset sen sallivat. Lisäksi mahdollisuuksien ja kiinnostuksen mukaan järjestetään muuta oheisohjelmaa.

 

Tämänhetkisen tilanteen mukaan (1.3.2022) Thaimaa on poistanut karanteenit rokotetuille ja parantuneille. Maahan saavuttaessa vaaditaan hotellilla testi ja se edellyttää yhden ylimääräisen yön viettämistä hotellissa sen jälkeen liikkuminen on vapaata.

Viexpolla on messujärjestäjän ja matkatoimiston kautta saatavilla hotellihuoneita hyvillä hinnoilla ja hyvällä paikalla messuille liikkumisen kannalta. Tärkeänä huomiona, että nämä hotellit ovat niitä, jotka on valtuutettu tekemään viralliset testaukset.

 

Ilmoittaudu siis Viexpon mukaan messuille ja lähde kartoittamaan Aasian markkinoita!

 

Messujen kotisivut:

http://www.agritechnica-asia.com/
http://www.horti-asia.com/

 

Tulostettava esite

 

Lisätietoja messuista antaa:

Elina Ruohonen

+358 50 385 4373
elina.ruohonen@viexpo.fi


Tiedot

Alkaa:
25.5.2022
Loppuu:
27.5.2022
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Bangkok, Thaimaa
Thaimaa + Google Map