Agritechnica Asia / Horti Asia

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Agritechnica Asia / Horti Asia

toukokuu 27 - toukokuu 29

Agritechnica Asia / Horti Asia 27.–29.5.2021

  
Viime vuonna Viexpo järjesti menestyksekkäästi ensimmäistä kertaa Suomi-paviljongin Agritechnica Asia / Horti Asia -messuilla Bangkokissa, Thaimaassa. Kahden vuoden välein järjestettävillä messuilla Viexpo toimii myös vuonna 2020 messujärjestäjän virallisena yhteistyökumppanina ja vie suomalaiset alan yritykset messuille Suomi-paviljongille avaimet käteen -periaatteella.

Agritechnica Asia on alan kansainvälisin messutapahtuma Kaakkois-Aasiassa, ja tuo yhteen maatalousalan osaajat. Vuonna 2020 messut painottavat maatalousteknologian ratkaisuja ja innovaatioita, jotka ovat ajankohtaisia ja tärkeitä Aasian maatalouden kehittämiselle.

Messut tarjoavat oivallisen mahdollisuuden tutustua uusiin markkina-alueisiin ja niiden tarpeisiin. Messuilta löydät alan uusimmat innovaatiot viljelystä ja kastelumenetelmistä aina traktoreihin ja mittauslaitteisiin, ja pääset keskustelemaan mm. tuottajien, jakelijoiden, insinöörien ja teknikoiden kanssa. Messuille tyypillistä on, että innovaatioita ja tietoa jaetaan osallistujien kesken.

Suosituilla Agritechnica Aasia-messuilla kävi vuonna 2018 yli 10 000 ostopäätöksiä tekevää vierailijaa, ja paikalla oli yli 300 näytteilleasettajaa jopa 29 eri maasta.

Agritechnica-messut järjestetään yhdessä puutarha- ja kukkaviljelyyn keskittyvien Horti Asia -myyntimessujen kanssa. Horti Asia -messujen aihepiireinä ovat mm. istutus, työvälineet, varastointi ja kuljetus. Horti Asia -messuilla pääset sekä esittelemään että myymään tuotteitasi ja tutustumaan muihin innovatiivisiin puutarha- ja kukkaviljelyteknologioihin.

Viime kerralla messuja seuraavana päivänä tehtiin kaksi tilavierailua, jotka saivat erittäin positiivisen vastaanoton. Myös vuoden 2020 messuilla tilavierailu on ohjelmassa – luonnollisesti eri paikkaan kuin viimeksi.
 

Viexpo järjestää yrityksille yhteisosaston Agritechnica Aasia- ja Horti Asia -messuille.

Messumatkan hinta-arvio (ilman tukea) on n. 5900 – 6300 euroa riippuen osallistuvien yritysten määrästä ja messujärjestäjän hinnoista. Mukaan lähteville yrityksille haetaan BF-messutukea.

 

Ilmoittaudu siis Viexpon mukaan messuille ja lähde kartoittamaan Aasian markkinoita!

 

Ilmoittautumislomakkeen löydät tästä.

 

Messujen kotisivut:

http://www.agritechnica-asia.com/
http://www.horti-asia.com/

Tulostettavan esitteen löydät tästä.

Lisätietoja messuista antaa:

Elina Ruohonen

+358 50 385 4373
elina.ruohonen@viexpo.fi

Tiedot

Alkaa:
toukokuu 27
Loppuu:
toukokuu 29
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

Viexpo
Kotisivu:
viexpo.fi

Tapahtumapaikka

Bangkok, Thaimaa
Thaimaa + Google Map