Jäsentoiminta

Liity Viexpon jäseneksi

Viexpo on osuuskuntapohjainen yritys, jolla on reilut 180 jäsentä. Jäsenet edustavat eri toimialojen yrityksiä ja yhteisöjä sekä kuntia ja kaupunkeja Suomessa.

 

Osuuskunta Viexpon säännöt

 

Viexpon jäseneksi liityt täyttämällä alla olevan hakemuksen. Jäsenen liittymismaksu on 200 € sekä osuusmaksu 100 €.

Osuuskunta Viexpo on jo yli 50 vuoden ajan edistänyt toiminta-alueensa kehittämistä auttamalla yrityksiä viennissä ja kansainvälistymisessä. Yhä globaalimmassa maailmassa kansainväliset markkinat ovat yrityksille entistä tärkeämpiä. Viexpo haluaa jatkossakin edistää yritysten mahdollisuuksia vientiin.

 

Voidaksemme parhaalla mahdollisella tavalla hoitaa tehtäväämme, pidämme tärkeänä, että toimintamme heijastaa yritysten toiveita ja tarpeita, toimimmehan yrityksiä varten. Siksi onkin tärkeää, että saamme jäsentemme kautta suoraan tietoa yritysten kansainvälistymiseen ja vientiin liittyvistä tarpeista.

 

Konttorimme Pietarsaaressa, Kokkolassa, Vaasassa ja nyt myös Seinäjoella ja Kurikassa varmistavat sen, että olemme lähellä alueen yrityksiä.

Jäsenhakemus

 

Ystävällisesti täyttäkää kaikki lomakkeen tiedot.

 

Viexpon jäsenhakemukset käsitellään Viexpon hallituksen kokouksessa, ja hyväksyttyihin hakijoihin ollaan yhteydessä sen jälkeen.

  • Ole hyvä ja anna numero joka on suurempi tai yhtä suuri kuin 0.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.