NORDICHUB

NordicHub – sillanrakentaja Pohjoismaihin yrityksille ja klustereille

 

Kansainvälistymispalveluihin erikoistunut ja Pohjanmaan ELY-keskuksen kansainvälistymisyksikkö Viexpo koordinoi NordicHubia, jolla on kaksi päätoimintoa: se on pohjoismainen verkosto suomalaisille klustereille sekä alusta suomalaiselle klusteritoiminnalle.

 

Tutustu tarkemmin NordicHubin toimintaan ja verkostoon NordicHubin omilla kotisivuilla:

nordichub.fi (Linkki avautuu uuteen ikkunaan.)

1. NordicHub toimii sillanrakentajana, jonka tavoitteena on yhdistää suomalaisia klustereita Pohjoismaisten klustereiden kanssa sekä edistää yhteistyötä niiden välillä. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä pohjoismaisten partnereidemme kanssa. Tavoitteena on myös yhdessä aloittaa yhteistyöhankkeita ja esitellä uusia kokonaisratkaisuja modernin sekä proaktiivisen ekosysteemiajattelun kautta.

 

2. NordicHub toimii myös alustana suomalaiselle klusteritoiminnalle ja sen kehittämiselle. Tavoitteemme on korostaa ja yhdistää suomalaisia klustereita. Haluamme lisätä tiedonvaihtoa siten että klusteritoimijoiden lisäksi myös päätöksentekijöiden ja laajemman yleisön tietoisuus ja ymmärrys klustereista ja klusteritoiminnasta lisääntyisi.

Päätoimintojen toteuttamiseksi NordicHubin puitteissa tarjotaan suomalaisille klustereille maksutonta neuvontaa ja tarpeellista klusteritietoa sekä järjestetään erilaisia tapahtumia kuten webinaareja, koulutuksia ja kansallisia sekä kansainvälisiä verkostoitumistapahtumia. Lisäksi järjestetään klusteritoiminnan kannalta relevantteja matkoja etenkin Pohjoismaihin.

NordicHubin omille kotisivuille pääset tästä:

nordichub.fi

(Linkki avautuu uuteen ikkunaan.)

Voit olla meihin yhteydessä NordicHub asioissa!

Triinu Varblane

Vientineuvoja | NordicHub Manager

+358 44 332 3134

triinu.varblane(at)viexpo.fi

Kristian Schrey