Archive

Suodattimet

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Ruotsin markkinoilta kasvua?

Tampere Tampere

Kiinnostavatko Ruotsin markkinat? Tapahtumassa keskitytään Ruotsin markkinoihin, kiinnostaviin mahdollisuuksiin sekä alan suurimpiin kansianvälisiin alihankintamessuihin Pohjoismaissa.

Venealan matka USA:han

USA

Viexpon markkinaselvitysmatka Floridaan tutustumaan venetehtaisiin ja IBEX- näyttelyyn (Tampa)

Tervatynnyri pitchauskilpailu

Onko sinulla liikeidea tai huippuajatus uudeksi tuotteeksi tai palveluksi? Osallistu kilpailuun, esittele ideasi ja voit voittaa selvää rahaa.

Agritechnica 2023

Hannover, Saksa Messegelände, Hannover

Agritechnica on maailman johtava maatalouskonealan tapahtuma, joka järjestetään 12.–18.11.2023 Hannoverissa. Viexpo on DLGn virallinen yhteistyökumppani Suomessa.
Vuoden 2023 Agritechnica-messuilla on myös digitaalinen alusta, joka toimii live-messujen ohessa.

Elmia Subcontractor 2023

Jönköping, Ruotsi Jönköping

Elmia Subcontractor on yksi Pohjois-Euroopan johtavista alihankintamessuista. Jönköpingissä, Ruotsissa järjestettäville messuille kokoontuu noin 1000 näytteilleasettajaa yli 20 maasta.
Viexpo järjestää messuille jälleen yhteisosaston suomalaisille yrityksille. Viexpon kautta voit myös varata oman osaston.

Nordic Organic Food Fair -messut

Malmö Malmö

Nordic Organic Food Fair ja Eco Living Scandinavia -messut ovat Pohjoismaiden tärkeimmät luomutuotteiden ja vastuullisesti tuotettujen tuotteiden messut.

Agritechnica Asia & Horti Asia 2024

Bangkok, Thaimaa

Agritechnica Asia on alan kansainvälisin messutapahtuma Kaakkois-Aasiassa, ja tuo yhteen maatalousalan osaajat. Messut järjestetään yhdessä puutarha- ja kukkaviljelyyn keskittyvien Horti Asia -messujen kanssa.

ONS 2024 -messut

Stavanger, Norja

Viexpo järjestää Stavangerissa 26.–29.8.2024 järjestettäville ONS 2024 -messuille pienen yhteisosaston viidelle yritykselle.