Vientipalvelut

Hyödynnä Viexpon 50 vuoden kokemus ja verkostot.

 

Tässä palvelumme:

Markkinaselvitys on apuna yrityksen kansainvälistymisprosessissa. Markkinaselvityksen avulla kartoitat markkinoita, löydät uusia partnereita ja asiakkaita sekä saat lisätietoa kilpailutilanteista kansainvälisillä markkinoilla.

Tarjoamme konsultointia kansainvälisen liiketoiminnan eri osa-alueisiin liittyen. Tarjoamme myös ELY-keskuksen KEHPA-analysointia.

Tarjoamme asiantuntevia ja asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä kielipalveluja niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisillekin. Hoidamme toimeksiannot laadukkaasti, joustavasti ja nopeasti.

Koordinoimme kansainvälisiä ja kokonaisvaltaisia messuesiintymisiä sekä toteutamme yhteis- ja erillisosastoja vuosien kokemuksella.

Järjestämme räätälöityjä bisnesmatkoja kansainvälisille markkinoille. Bisnesmatkoilla sovimme tapaamisia potentiaalisten uusien yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa, myös yritys- ja messuvierailuja toteutetaan osallistuvien yritysten toiveiden mukaisesti.

Yritysryhmille suunnattujen vientiprojektien tavoitteena on löytää uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kohdemaasta.

Sopimusmessut