Vientipalvelut

Hyödynnä Viexpon 50 vuoden kokemus ja verkostot.

 

Tutustu palveluihimme. Rakennetaan yhdessä yrityksesi vientipolkua!

Maksuttoman vientineuvonnan tavoitteena on selkeyttää yrityksen seuraavat askeleet.

Markkinaselvitys on apuna yrityksen kansainvälistymisprosessissa. Markkinaselvityksen avulla kartoitat markkinoita, löydät uusia partnereita ja asiakkaita sekä saat lisätietoa kilpailutilanteista kansainvälisillä markkinoilla.

Tarjoamme konsultointia kansainvälisen liiketoiminnan eri osa-alueisiin liittyen. Tarjoamme myös ELY-keskuksen KEHPA-analysointia.

Tarjoamme asiantuntevia ja asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä kielipalveluja niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisillekin. Hoidamme toimeksiannot laadukkaasti, joustavasti ja nopeasti.

Koordinoimme kansainvälisiä ja kokonaisvaltaisia messuesiintymisiä sekä toteutamme yhteis- ja erillisosastoja vuosien kokemuksella.

Viexpo järjestää yritysten tarpeiden pohjalta räätälöityjä markkinaselvitysmatkoja kansainvälisille markkinoille. Matkojen tarkoituksena on lisätä yrityksen tietoutta alasta ja tavata potentiaalisia kumppaneita ja asiakkaita.

Yritysryhmille suunnattujen vientiprojektien tavoitteena on löytää uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kohdemaasta.

Sopimusmessut