Kansainvälisille messuille

Viexpolla on vuosikymmenien kokemus kansainvälisten messuesiintymisten koordinoimisesta ja yhteisosastojen toteuttamisesta. Viexpo järjestää vuosittain suomalaisyrityksille useita mahdollisuuksia osallistua näytteilleasettajana eri toimialojen johtaviin kansainvälisiin live-ja digitaalisiin messutapahtumiin.

Viexpon messuasiantuntijat palvelevat yrityksiä kokemuksella, ammattitaitoisesti, intohimoisesti ja yrityksen etua ajaen.

Kokonaisvaltaiset messupalvelut

 

Viexpo on useiden kansainvälisten messujärjestäjien virallinen yhteistyökumppani Suomessa ja koordinoi ja hallinnoi yritysten osallistumista messuille eri puolilla maailmaa. Viexpon kautta voit osallistua messuille joko yhteisosastolla tai omalla osastolla. Yhteisosasto on kustannustehokas ja tarjoaa laajaa näkyvyyttä. Oma osasto on joillakin kansainvälisillä messuilla parempi vaihtoehto ja oma osasto taas toteutetaan täysin yrityksen omien tarpeiden mukaisesti.

 

Messujen aikana Viexpon on-site-tuki on läsnä paikan päällä messupäivien aikana palvelemassa näytteilleasettajia. Autamme lisäksi yrityksiä messuille valmistautumisessa. Messusparrausta tarjoamme ensimmäistä kertaa yhteisosastolle osallistuville yrityksille.

 

Palvelemme yrityksiä messuhankkeen aikana alusta loppuun asiantuntevalla ja pitkällä kokemuksellamme.

TOP 5 -vinkit messuille

 

1) Aseta tavoitteet

2) Suunnittele

3) Muista messutiedottaminen

4) Varmista messuhenkilöstön aktiivisuus

5) Lunasta lupauksesi messujen jälkeen

 

Tutustu tarkemmin

Business Finland Exhibition Explorer messurahoitus pk-yrityksille

 

Business Finland myöntää rahoitusta vähintään neljän tukikelpoisen pk-yrityksen ryhmälle, joka osallistuu toimialallaan merkittävään B2B-messutapahtumaan ulkomailla. Yrityksesi voi saada messuavustusta enintään 50 prosenttia projektin hyväksyttävistä kustannuksista. Tämä koskee sekä yhteisosastolle osallistuvia että omilla osastoillaan osallistuvia, kun vähintään 4 pk-yritystä osallistuu samalle messulle ja haluavat tukea haettavan.

Messupakettimme yhteisosastoille sisältää mm.

 

  • Osaston ja yritysten osallistumisen koordinointi
  • koordinointi messujärjestäjän suuntaan
  • Ilmoittautumismaksut
  • Kaikki messuosaston kustannukset
  • Messuosaston rakentaminen ja purkaminen
  • Viexpon on-site-palvelut

Referenssi

Ala-Talkkari tiivistelmä FINAL FIN

 

Aimo Kortteen Konepaja banneri suomeksi päivitetty

Viexpo vie yrityksesi sopimusmessuille erinomaisin ehdoin

 

On tärkeää valita oikeat messut, joilla voit tavata kohderyhmääsi kuuluvia asiakkaita. Tapahtumakalenterin lisäksi löydät alta tämänhetkiset sopimusmessumme.  Katso messukohtaiset tiedot klikkaamalla logoa.

Viexpon mukana pääset myös muille kiinnostaville kansainvälisille messuille

 

Viemme yrityksiä mm. alla oleville messuille joko yritysten omille osastoille tai yhteisosastoille. Katso messukohtaiset tiedot linkeistä.

 

Jos olet kiinnostunut lähtemään messuille, joita ei löydy listasta, ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin neuvomme sinua eteenpäin.

Ota yhteyttä

Kartoitamme jatkuvasti yritysten kiinnostusta eri messutapahtumia kohtaan ja otamme mielellämme vastaan ehdotuksia messukohteista!
Messuihin liittyen yhteyshenkilömme ovat Elina Ruohonen ja Anne Viitala.

Voit olla meihin yhteydessä myös alla olevalla lomakkeella.

Avaa lomake


Anne Viitala

Anne Viitala

 

”Minulla on monivuotinen kokemus B2B-myynnistä, uusasiakashankinnasta, kehittämistyöstä, viennin aloittamisesta sekä -johtamisesta. Työtehtäviini kuuluu pk-yritysten auttaminen vientiin liittyvissä kysymyksissä toimialasta riippumatta.”

 

anne.viitala(at)viexpo.fi
+358 400 811 490

Elina Ruohonen

Elina Ruohonen

 

”Minulla on vahva markkinatuntemus Ranskasta ja ranskankielisistä maista sekä Saksasta ja saksankielisistä maista.
Vastaan Viexpolla useista sopimusmessuista, niiden markkinoinnista ja työstämisestä. Erityisesti Keski-Euroopan messut sekä Aasian messut ovat minulle tuttuja, ja olenkin vuosittain vienyt lukuisia yrityksiä näille messuille. Yhdessä Annen kanssa suunnittelemme laajasti messuja ja markkinaselvitysmatkoja yritysten toiveiden ja kiinnostusten mukaan.
Teen työtäni suurella palolla ja tällainen intensiivinen työskentely yritysten kanssa sopii minulle täydellisesti.”

 

elina.ruohonen(at)viexpo.fi

+358 50 385 4373