Kansainvälisille messuille

Viexpolla on vuosikymmenien kokemus kansainvälisten messuesiintymisten koordinoimisesta ja yhteisosastojen toteuttamisesta. Viexpo järjestää vuosittain suomalaisyrityksille useita mahdollisuuksia osallistua näytteilleasettajana eri toimialojen johtaviin kansainvälisiin live-ja digitaalisiin messutapahtumiin.

Viexpon messuasiantuntijat palvelevat yrityksiä kokemuksella, ammattitaitoisesti, intohimoisesti ja yrityksen etua ajaen.

Kokonaisvaltaiset messupalvelut

 

Viexpo on useiden kansainvälisten messujärjestäjien virallinen yhteistyökumppani Suomessa ja koordinoi ja hallinnoi yritysten osallistumista messuille eri puolilla maailmaa. Viexpon kautta voit osallistua messuille joko yhteisosastolla tai omalla osastolla. Yhteisosasto on kustannustehokas ja tarjoaa laajaa näkyvyyttä. Oma osasto on joillakin kansainvälisillä messuilla parempi vaihtoehto ja oma osasto taas toteutetaan täysin yrityksen omien tarpeiden mukaisesti.

 

Messujen aikana Viexpon on-site-tuki on läsnä paikan päällä messupäivien aikana palvelemassa näytteilleasettajia. Autamme lisäksi yrityksiä messuille valmistautumisessa. Messusparrausta tarjoamme ensimmäistä kertaa yhteisosastolle osallistuville yrityksille.

 

Palvelemme yrityksiä messuhankkeen aikana alusta loppuun asiantuntevalla ja pitkällä kokemuksellamme.

helmi 27

Agritechnica 2022

27.2.2022 - 5.3.2022
touko 25

Agritechnica Asia / Horti Asia

25.5.2022 - 27.5.2022
kesä 02

Elmia Wood 2022

2.6.2022 - 4.6.2022

TOP 5 -vinkit messuille

 

1) Aseta tavoitteet

2) Suunnittele

3) Muista messutiedottaminen

4) Varmista messuhenkilöstön aktiivisuus

5) Lunasta lupauksesi messujen jälkeen

 

Tutustu tarkemmin

Business Finland Exhibition Explorer messurahoitus pk-yrityksille

 

Business Finland myöntää rahoitusta vähintään neljän tukikelpoisen pk-yrityksen ryhmälle, joka osallistuu toimialallaan merkittävään B2B-messutapahtumaan ulkomailla. Yrityksesi voi saada messuavustusta enintään 50 prosenttia projektin hyväksyttävistä kustannuksista. Tämä koskee sekä yhteisosastolle osallistuvia että omilla osastoillaan osallistuvia, kun vähintään 4 pk-yritystä osallistuu samalle messulle ja haluavat tukea haettavan.

Messupakettimme yhteisosastoille sisältää mm.

 

  • Osaston ja yritysten osallistumisen koordinointi
  • koordinointi messujärjestäjän suuntaan
  • Ilmoittautumismaksut
  • Kaikki messuosaston kustannukset
  • Messuosaston rakentaminen ja purkaminen
  • Viexpon on-site-palvelut

Viexpo vie yrityksesi sopimusmessuille erinomaisin ehdoin

 

On tärkeää valita oikeat messut, joilla voit tavata kohderyhmääsi kuuluvia asiakkaita. Tapahtumakalenterin lisäksi löydät alta tämänhetkiset sopimusmessumme.  Katso messukohtaiset tiedot klikkaamalla logoa.

Viexpon mukana pääset myös muille kiinnostaville kansainvälisille messuille

 

Viemme yrityksiä mm. alla oleville messuille joko yritysten omille osastoille tai yhteisosastoille. Katso messukohtaiset tiedot linkeistä.

 

Jos olet kiinnostunut lähtemään messuille, joita ei löydy listasta, ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin neuvomme sinua eteenpäin.

Ota yhteyttä

Kartoitamme jatkuvasti yritysten kiinnostusta eri messutapahtumia kohtaan ja otamme mielellämme vastaan ehdotuksia messukohteista!
Messuihin liittyen yhteyshenkilömme ovat Elina Ruohonen ja Katja Jankens.

Katja Jankens

 

”Minulla on pitkä kokemus yritysten auttamisesta uusille markkinoille, erityisesti hallitsen pohjoismaiset markkinat, Ruotsin ja Norjan.
Vastaan Viexpolla pohjoismaisista sopimusmessuista, niiden markkinoinnista ja työstämisestä. Vien yrityksiä ja yritysryhmiä sekä messuille näytteilleasettajaksi että erilaisille fact finding-matkoille pääasiassa pohjoismaisille markkinoille, vaikka yhdessä Elinan kanssa suunnittelemmekin messuja ja markkinaselvitysmatkoja laajemminkin.
Tämä työ on minulle erityisen kiinnostavaa, koska pääsen työskentelemään tiiviisti yritysten kanssa.”

 

katja.jankens(at)viexpo.fi
+358 50 573 8876

Elina Ruohonen

 

”Minulla on vahva markkinatuntemus Ranskasta ja ranskankielisistä maista sekä Saksasta ja saksankielisistä maista.
Vastaan Viexpolla useista sopimusmessuista, niiden markkinoinnista ja työstämisestä. Erityisesti Keski-Euroopan messut sekä Aasian messut ovat minulle tuttuja, ja olenkin vuosittain vienyt lukuisia yrityksiä näille messuille. Yhdessä Katjan kanssa suunnittelemme laajasti messuja ja markkinaselvitysmatkoja yritysten toiveiden ja kiinnostusten mukaan.
Teen työtäni suurella palolla ja tällainen intensiivinen työskentely yritysten kanssa sopii minulle täydellisesti.”

 

elina.ruohonen(at)viexpo.fi

+358 50 385 4373