Markkinaselvitysmatkat

Viexpo järjestää yritysten tarpeiden pohjalta räätälöityjä markkinaselvitysmatkoja kansainvälisille markkinoille. Matkojen tarkoituksena on lisätä yrityksen tietoutta alasta ja tavata potentiaalisia kumppaneita ja asiakkaita.

Markkinaselvitysmatkoja ympäri maailman

Uudelle markkinalle voi olla haasteellista lähteä yksin –markkinaselvitysmatka tarjoaa tehokkaan ohjelman, uusia kontakteja ja ajantasaista tietoa alasta.

Viexpon markkinaselvitysmatkat räätälöidään aina tarpeen mukaan, ja ne suuntautuvatkin eri puolille maailmaa, Pohjoismaista ja Euroopasta aina mm. Japaniin, Kiinaan ja Kanadaan saakka.

 

Markkinaselvitysmatkoille voimme järjestää pitkälle räätälöityjä matkaohjelmia osallistuvien yritysten tarpeiden ja eri toimialojen mukaan. Markkinaselvitysmatkoja voidaan toteuttaa myös esim. messujen, konferenssien ja eri tapahtumien yhteyteen.

 

Markkinaselvitysmatkoilla yritykset pääsevät tutustumaan laajasti markkinatilanteeseen ja alan toimijoihin kansainvälisesti sekä tutustumaan alaan myös potentiaalisen tulevan messuosallistumisen näkökulmasta.

 

Markkinaselvitysmatkoihin voi kuulua myös järjestettyjä tapaamisia potentiaalisten uusien yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa sekä yritysvierailuja osallistuvien yritysten toiveiden mukaisesti.

 

Viexpon järjestämät markkinaselvitysmatkat on tarkoitettu suomalaisille yrityksille, jotka suunnittelevat kansainvälistymistä tai jo toimivat kansainvälisillä markkinoilla.

Uusia arvokkaita kontakteja, markkinatilanteen tunnistaminen ja samalla asialla olevia yrityksiä – markkinaselvitysmatka avaa silmät ja antaa rahanarvoista tietoa.

Covid-19

Seuraamme aktiivisesti pandemiatilanteen kehittymistä ja tilanne on huomioitu kaikissa suunnitelluissa matkoissa hotellien ja lentojen peruutusehdoissa.

Kumppaniksi suunnitteluun

Viexposta saat myös osaavan yhteistyökumppanin, jos olet itse järjestämässä markkinaselvitysmatkaa kansainvälisille markkinoille, ja kaipaat ideoita tai sparrausta.

Vierailuja emme tällöin järjestä puolestasi, mutta matkan ja ohjelman suunnitteluun annamme mielellämme vinkkejä.

Viexpon markkinaselvitysmatkalla:

 

  • saat uusia arvokkaita kontakteja
  • saat kattavan kokonaiskuvan alan tilanteesta kohdemarkkinoilla
  • verkostoidut alan toimijoiden kanssa ja saat tietoa kilpailijoista
  • saat ajantasaista tietoa markkinatilanteesta ja uutuuksista
  • löydät kilpailuvalttisi markkinoilla

Ota yhteyttä

Lisätietoa saat kansainvälistymisen asiantuntijoiltamme. Voit ottaa yhteyttä Anneen tai Elinaan.

Voit olla meihin yhteydessä myös alla olevalla lomakkeella.

Avaa lomake


Anne Viitala

 

”Minulla on monivuotinen kokemus B2B-myynnistä, uusasiakashankinnasta, kehittämistyöstä, viennin aloittamisesta sekä -johtamisesta. Työtehtäviini kuuluu pk-yritysten auttaminen vientiin liittyvissä kysymyksissä toimialasta riippumatta.”

 

anne.viitala(at)viexpo.fi
+358 400 811 490

Elina Ruohonen

 

”Minulla on vahva markkinatuntemus Ranskasta ja ranskankielisistä maista sekä Saksasta ja saksankielisistä maista.
Vastaan Viexpolla useista sopimusmessuista erityisesti Keski-Euroopan messut sekä Aasian messut ovat minulle tuttuja, ja olenkin vuosittain vienyt lukuisia yrityksiä näille messuille. Yhdessä Katjan kanssa suunnittelemme laajasti messuja ja markkinaselvitysmatkoja yritysten toiveiden ja kiinnostusten mukaan.
Teen työtäni suurella palolla ja tällainen intensiivinen työskentely yritysten kanssa sopii minulle täydellisesti.”

 

elina.ruohonen(at)viexpo.fi
+358 50 385 4373