Markkinaselvitysmatkat

Viexpo järjestää markkinaselvitysmatkoja kansainvälisille markkinoille. Matkojen tarkoituksena on lisätä yrityksen tietoutta alasta ja tavata potentiaalisia kumppaneita ja asiakkaita.

Markkinaselvitysmatkoilla järjestämme tapaamisia potentiaalisten uusien yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa, myös yritys- ja messuvierailuja voidaan järjestää osallistuvien yritysten toiveiden mukaisesti.

Markkinaselvitysmatkat Ruotsiin ja Norjaan

Järjestämme Ruotsiin ja Norjaan pitkälle räätälöityjä markkinaselvitysmatkoja eri toimialoille. Esimerkkinä rakennusalalle suunnattu matka Uumajaan, jolloin alan yritykset pääsivät tapaamaan mm. Peabin, Skanskan ja BalticGruppenin henkilöitä.

Markkinaselvitysmatkat muualle maailmaan

Järjestämme muualle maailmaan markkinaselvitysmatkoja, jotka usein rakentuvat alan suurimpien messujen ympärille. Tällöin yritykset pääsevät tutustumaan laajasti markkinatilanteeseen ja alan toimijoihin kansainvälisesti. Tästä esimerkkinä markkinaselvitysmatka maatalousalan yrityksille Etelä-Afrikkaan, jolloin päästään tutustumaan Africa Agri Tech -messuille Pretoriassa.

Ajankohtaisia markkinaselvitysmatkoja

 

tapahtumat - ei tulevia tapahtumia.

Ota yhteyttä

Lisätietoa saat kansainvälistymisen asiantuntijoiltamme. Voit ottaa yhteyttä Katjaan tai muihin asiantuntijoihimme.

Katja Jankens

Senior Advisor

 

”Minulla on paljon kokemusta yritysten auttamisesta uusille markkinoille ja erityisosaamisalueeni on Skandinavia, erityisesti Norja. Vastaan perusneuvonnan lisäksi sekä messujen että vienninedistämismatkojen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Toimin Pietarsaaren toimipisteestä käsin.”

 

katja.jankens(at)viexpo.fi
050 573 88 76