Maksuton vientineuvonta

 

Viexpon perustehtävä on auttaa yritystäsi vientiasioissa.

Tarjoamme maksutonta vientineuvontaa yrityksille, jotka suunnittelevat viennin aloittamista, sekä yrityksille, jotka etsivät uutta näkökulmaa vientitoimintaansa. Yhdessä yrityksesi kanssa löydämme ratkaisun, joka palvelee juuri sinun yritystäsi.

Meillä viexpolaisilla on käytännön kokemusta siitä, mitä viennin aloittaminen tarkoittaa yrityksen toiminnassa. Meidän asiantuntijoillamme on kokemusta usealla eri markkinalla toimimisesta. Sinulla on mahdollisuus hyödyntää meidän osaamistamme maksutta. Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö, siitä se lähtee!

Tutkimme kanssasi yrityksesi viennin mahdollisuudet ja sudenkuopat. Laadimme kanssasi myös yrityksesi vientipolun.

Vientitoimintaa suunnittelevalle yritykselle

Viexpolaisten tehtävänä on auttaa sinut alkuun viennissä. Maksuttoman vientineuvonnan aikana käydään läpi yrityksesi tilanne, tavoitteet ja resurssit sekä keskeiset kysymykset viennin aloittamiseen liittyen. Vientineuvonnan jälkeen sinulla on käsitys siitä, mitä toimenpiteitä viennin käynnistäminen sinulta edellyttää.

Maksuttoman vientineuvonnan aikana käydään yhdessä läpi mm. näitä teemoja:

  • Miksi haluat aloittaa viennin?
  • Mikä on oman tuotteesi tai palvelusi kilpailuetu?
  • Mikä on tavoittelemasi kohderyhmä?
  • Millä markkinalla tuotteellesi tai palvelullesi voisi olla kysyntää?
  • Miten rahoitat viennin aloittamisen?

 

Maksuttoman vientineuvonnan (2-3 h) jälkeen yritykselläsi on käsitys siitä, haluatko edetä viennin aloittamisessa, millaisia etenemisvaihtoehtoja on tarjolla, ja mikä voisi olla omalle yrityksellesi oikea vaihtoehto. Vientineuvonnan aikana keskustellaan myös erilaisista rahoitusmahdollisuuksista.

Vientitoimintaa jo harjoittavalle yrityksille

Tarjoamme maksutonta vientineuvontaa yrityksille, joilla on jo toimintaa kotimarkkinan ulkopuolella. Viexpon asiantuntijoilla on paljon käytännön kokemusta vientitoiminnasta. Tarkastellaan vientitoimintaasi uusista näkökulmista, hyödynnä meidän osaamisemme yrityksesi hyväksi.
Maksuttoman vientineuvonnan mahdollisia teemoja:

 

  • Viennin tavoitteiden kirkastaminen
  • Rahoitusvaihtoehtojen kartoittaminen
  • Määritellään ja yksilöidään vientiin liittyvät haasteet ja haetaan ratkaisukeinoja

 

Maksuton vientineuvonta (2-3 h) antaa mahdollisuuden keskustella eteen tulleista kysymyksistä, saada uusia näkökulmia nykyiseen toimintaan ja testata omia kehittämisajatuksia asiantuntijan kanssa. Samalla yrityksesi saa selkeämmän käsityksen mahdollisista jatkotoimenpiteistä. Sparrauksen aikana keskustellaan myös erilaisista rahoitusmahdollisuuksista.

Maksuttoman vientineuvonnan tavoitteena on aina saada selkeytettyä yrityksen seuraavat askeleet, on kyseessä sitten jokin omista palveluistamme, jonkin toisen toimijan palveluista tai vaikka sparraus, jonka avulla yritys saa vinkkejä oman toiminnan kehittämiseen.

Voit valmistautua neuvontaan pohtimalla käsiteltäviä teemoja etukäteen.

Lataa maksuttoman vientineuvonnan lomake.


Manuel Peltonen , Suomi-Tikas Oy:

–Viexpo osasi ohjata projektia eteenpäin ja suositella toimijaa, josta heillä oli hyviä kokemuksia, Peltonen kertoo. Saimme projektista juuri sen avun mitä tarvitsimme, ja projekti antoi meille konkreettisia keinoja kansainvälistymiseen.

 

Suomi-Tikas Oy on aloittanut toimet uudella markkina-alueella ripeästi, ja perustanut tytäryhtiön Viroon. Tytäryhtiön avulla Suomi-Tikas Oy panostaa Baltiaan toivoen nopeaa viennin käynnistymistä uudella markkinalla. Manuel Peltosen mukaan projekti oli hieno esimerkki julkisen ja yksityisen puolen yhteistyöstä, joka näyttäytyi jouhevana ja saumattomana Suomi-Tikas Oy:n suuntaan.

 

Lue koko Suomi-Tikas Oy:n tarina.

Klikkaa kuvaa alla lukeaksesi referenssitarina.

Ota yhteyttä kansainvälistymisasiantuntijoihimme. He osaavat kertoa lisää vientiin liittyvistä kysymyksistä.

Kristian Schrey, Toimitusjohtaja

Kåre Björkstrand

Carita Pöntiö

Anne Viitala

Minna Jakobsson

Elina Ruohonen

Maarit Mäkelä (Vapaalla)

Triinu Varblane

Linda Jansson

Haluan kuulla lisää palveluista, ja haluan, että Viexpon asiantuntija soittaa minulle!

Avaa lomake, ja jätä yhteydenottopyyntösi.

Avaa lomake