Konsultointi

Viexpon konsultointipalvelujen avulla saat yrityksellesi tärkeää tietoa yrityksenne satsausten toimivuudesta.
Viexpon asiantuntijan avulla yrityksenne saa lisäksi uusia näkökulmia siitä, mihin suuntaan kannattaa lähteä kehittämään toimintaa.

Viexpon konsultointipalvelut – Oletteko oikealla tiellä?

Viexpon konsulttipalveluiden kautta käytössäsi on 50 vuoden aikana koottu laaja verkosto maailmalla. Konsulteilla on vahvaa osaamista ja monipuolista kokemusta eri aloilta. Hyödyntämällä Viexpon vahvoja ammattilaisia, voitte keskittyä omaan työhönne ja luottaa asiantuntijan konsulttiapuun. Konsultointipalveluihin on saatavilla myös erillistä rahoitusta.

 

Voit myös tiedustella lisää osa-aikaisesta vientipäällikkö ja vientiassistentti palvelustamme!

 

Vientiä aloittavalle yritykselle tarjoamme kokonaisuutta, joka huomioi kattavasti viennin aloittamiseen liittyviä seikkoja.
Tästä pääset lukemaan lisää.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Voit valita meidät, ja yhdessä tutkimme yrityksesi nykytilan ja laadimme suunnitelman kansainvälistymistä ja kasvua varten.

ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut

Viexpo on ELY-keskuksen hyväksymä palveluntuottaja myös kaudella 2021–2022. Viexpon vastuuasiantuntijoina ovat Kristian Schrey, Minna Jakobsson ja Maarit Mäkelä.

 

Viexpon kautta saat yrityksesi kehittämisen avuksi ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut, joiden avulla yrityksesi pääsee nopeasti ja kohtuullisilla kustannuksilla kehittämisen alkuun. Voitte käyttää ulkopuolista apua ja kehittää toimintaanne kohti kansainvälistymistä ja kasvua.

 

Yritysten kehittämispalveluihin kuuluu analyysi- ja konsultointipalvelut. Analyysipalvelulla saat selvitettyä yrityksesi nykytilanteen ja kehittämistarpeet. Konsultoinnin avulla edistät yrityksesi suunnitelmallista liiketoiminnan kehittämistä ja hallittua kasvua. Lopputuloksena yrityksesi saa dokumentoidun tuloksen ja jatkosuunnitelman, jonka mukaan edetä.

 

Viexpon ydinosaamista on kansainvälisen kasvun strateginen kehittäminen erityisesti Pohjoismaiden kautta maailmalle. Viexpon vastuuasiantuntijoista saat yrityksellesi kokeneen ja osaavan johdon sparraajan kehittämisesi tueksi. Analyysiin menee yleensä 1 päivä ja konsultointiin kannattaa varata noin 3–5 päivää.

 

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi analyysi- ja konsultointipalvelut voidaan toteuttaa kokonaan etäyhteyksien välityksellä.

 

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen palveluja. ELY-keskus arvioi suunnitelman ja päättää palvelun myöntämisestä. Tuen saaneelle yritykselle yksi analyysipäivä maksaa 260 euroa + alv ja yksi konsultointipäivä 325 euroa + alv.

 

Tutustu Yritysten kehittämispalveluihin tarkemmin ELY-keskuksen sivuilla.

 

Haku aukeaa maaliskuun alkupuolella, ja hakeminen on helppoa. Päätöksenkin saat tavallisesti noin viikossa.

 

Lue lisää

Referenssi

LineDeck banneri fin jpg

Ota yhteyttä

Lisätietoa saat kansainvälistymisen asiantuntijoiltamme. Voit ottaa yhteyttä Kristianiin, Maaritiin tai Minnaan.

Voit olla meihin yhteydessä myös alla olevalla lomakkeella.

Avaa lomake


Kristian Schrey

Toimitusjohtaja

”Minulla on monivuotinen kokemus yrittäjänä monella eri alalla sekä start-up yritysten parissa. Toimialasta riippumatta haluan tehdä kasvuhalukkaiden yritysten kanssa töitä luomalla edellytyksiä heille menestymiseen kansainvälisillä markkinoilla. Vastaan perusneuvonnasta ja konsultoinnista, vientiverkostojen koordinoimisesta ja yhteistyöstä Kiinan suuntaan. Toimin Vaasan toimipisteestä käsin.”

 

+358 50 572 8253
kristian.schrey(at)viexpo.fi

Maarit Mäkelä

Senior Advisor

 

Vapaalla

”Parhaimmillani olen, kun yrityksen kansainvälistymistä aletaan suunnitella ja paketti täytyy kasata toimivaksi. Vuosikellotus, 3 year plan ja tavoitteiden naulaaminen ovat heiniäni. Ilman ensimmäisiä pieniä askelia ei tule suuria tuloksia. Olen työskennellyt viennin parissa koko aikuisen ikäni ja koulutukseltani olen kansainvälisen kaupan johtamisen MBA (ylempi amk). Teen myös perusneuvontaa sekä konsultointia.”

 

+358 50 373 7044
maarit.makela(at)viexpo.fi

Minna Jakobsson

Senior Advisor

Minna Jakobsson

”Minulla on yli 10 vuoden kokemus erityyppisistä markkina- ja yritysanalyyseistä sekä selvityksistä useilta eri toimialoilta ja kohdemarkkinoilta, osana yritysten kehittämistä ja kansainvälistymistä. Yritykset, jotka haluavat kasvaa ja kansainvälistyä suunnitelmallisesti, ottakaa yhteyttä niin katsotaan miten voin olla teille avuksi!”

 

+358 50 572 7404
minna.jakobsson(at)viexpo.fi