Konsultointi

Viexpon konsultointipalvelujen avulla saat yrityksellesi tärkeää tietoa yrityksenne satsausten toimivuudesta.
Viexpon asiantuntijan avulla yrityksenne saa lisäksi uusia näkökulmia siitä, mihin suuntaan kannattaa lähteä kehittämään toimintaa.

Viexpon konsultointipalvelut – Oletteko oikealla tiellä?

Viexpon konsulttipalveluiden kautta käytössäsi on 50 vuoden aikana koottu laaja verkosto maailmalla. Konsulteilla on vahvaa osaamista ja monipuolista kokemusta eri aloilta. Hyödyntämällä Viexpon vahvoja ammattilaisia, voitte keskittyä omaan työhönne ja luottaa asiantuntijan konsulttiapuun. Konsultointipalveluihin on saatavilla myös erillistä rahoitusta.

 

Voit myös tiedustella lisää osa-aikaisesta vientipäällikkö ja vientiassistentti palvelustamme!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

ELY-keskuksen: KEHPA-analyysi- ja konsultointipalvelut

ELY-keskuksen yritysten kehittämispalvelut on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on vahva oma halu kehittää ja kehittyä – sekä myös edellytykset siihen. Palveluiden tavoitteena on kasvu, uudistuminen ja tehokkuus.

 

Analyysi-palvelusta saat kokonaiskuvan liiketoimintasi nykytilasta sekä selkeän kehittämissuunnitelman. Palvelu on tarkoitettu pk-yrityksille, jotka haluavat suunnitelmallisesti kehittää toimintaansa. Analyysista saatavan kehittämissuunnitelman toteuttamiseksi saat ohjauksen tarvittaviin kehittämistoimenpiteisiin – Konsultointi-palveluihin, avainhenkilöiden koulutukseen tai muihin palveluihin.

 

Lue lisää

 

 

Konsultointipalveluiden tuloksena on aihealueen analyysi ja raportti sekä jatkosuositukset yritykselle. Konsultointipalvelut on jaettu viiteen liiketoiminnan kehittämisen osa-alueeseen, joista räätälöidään yrityksen tarpeisiin parhaiten sopivat kehittämistoimenpiteet:

 

  • Kasvu ja uudistaminen
  • Tuottavuus ja talous
  • Markkinointi ja asiakkuudet
  • Johtaminen ja henkilöstö
  • Innovaatioiden kaupallistaminen

 

Lue lisää

Ota yhteyttä

Lisätietoa saat kansainvälistymisen asiantuntijoiltamme. Voit ottaa yhteyttä Kristianiin, Maaritiin, Caritaan tai muihin asiantuntijoihimme.

Kristian Schrey

Toimitusjohtaja

”Minulla on monivuotinen kokemus yrittäjänä monella eri alalla sekä start-up yritysten parissa. Toimialasta riippumatta haluan tehdä kasvuhalukkaiden yritysten kanssa töitä luomalla edellytyksiä heille menestymiseen kansainvälisillä markkinoilla. Vastaan perusneuvonnasta ja konsultoinnista, vientiverkostojen koordinoimisesta ja yhteistyöstä Kiinan suuntaan. Toimin Vaasan toimipisteestä käsin.”

 

+358 50 572 8253
kristian.schrey(at)viexpo.fi

Ely-keskuksen valtuuttamana KEHPA-analyytikkona

toimii Viexpolla myös Senior Advisor

Maarit Mäkelä.

”Parhaimmillani olen, kun yrityksen kansainvälistymistä aletaan suunnittelemaan ja paketti täytyy kasata toimivaksi. Vuosikellotus, 3 year plan ja tavoitteiden naulaaminen ovat heiniäni. Ilman ensimmäisiä pieniä askelia ei tule suuria tuloksia. Olen työskennellyt viennin parissa koko aikuisen ikäni ja koulutukseltani olen kansainvälisen kaupan johtamisen MBA (ylempi amk). Toimin tällä hetkellä projektipäällikkönä Widen Your Market – Invest in Export -hankkeessa ja lisäksi olen ELY-keskuksen valtuuttama KEHPA-analyytikko. Teen myös perusneuvontaa sekä konsultointia. Toimin Kokkolan toimipisteeltä käsin.”

 

+358 50 373 7044

maarit.makela(at)viexpo.fi

Carita Pöntiö
Senior Advisor

 

”Minulla on vahva yrittäjätausta ja olen toiminut yrittäjänä ja toimitusjohtajana elintarvike- ja nahkateollisuudessa yhteensä noin 15 vuotta. Olen vastannut yrityksen toiminnasta kokonaisuudessaan ja erityisesti tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista asiakkaille niin Euroopassa kuin muuallakin. Minulla on siten laajaa kokemusta kaupanteosta, kansainvälisyydestä ja viennistä! Toimin Kokkolan toimipisteestä käsin.”

 

+358 44 987 5484

carita.pontio(at)viexpo.fi