EuroTier/EnergyDecentral 2024

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

EuroTier/EnergyDecentral 2024

12 marraskuun - 15 marraskuun

EuroTier & EnergyDecentral
12.–15.11.2024, Hannover, Saksa

E u r o T i e r

EuroTier-messut järjestetään jälleen 12.–15.11.2024 Hannoverissa, Saksassa. Lähde mukaan maailman johtaville

ammattimaisen eläintuotannon ja karjanhoidon messulle, joka tarjoaa täydellisen yleiskuvan innovaatioista ja luo standardit.

Se esittelee ratkaisuja ja innovaatioita nauta-, sika- ja siipikarjatuotantoon. Lampaat ja vuohet, eläkehevoset, vesiviljely, vaihtoehtoiset proteiinit ja suoramarkkinointi täydentävät näyttely- ja teknisen ohjelman.

 

E n e r g y D e c e n t r a l

EnergyDecentral-messut järjestetään rinnakkain EuroTier-messujen kanssa. Energiahuolto ja energiatehokkuus ovat tämän päivän yhteiskuntamme ratkaisevia kysymyksiä, ja ympäristövaikutusten lisäksi niillä on ratkaiseva vaikutus toiminnan onnistumiseen. EnergyDecentral hajautetun energiahuollon erikoismessut.

Hyödynnä kansainvälisten alan asiantuntijoiden osaamista ja keskustele asiantuntijoiden kanssa ajankohtaisista aiheista, trendeistä ja strategioista.

 

UUTTA!

I n h o u s e F a r m i n g – F e e d & F o o d S h o w

Hallitun ympäristön maatalous – maailmanlaajuinen ruokaturva maatalouden uusien tuotantojärjestelmien avulla – on yksi tulevaisuuden keskeisistä tehtävistä. Nykyaikaisella maataloudella on tässä edelläkävijän rooli – raaka-ainetoimittajista tuottajiin.

”Inhouse Farming – Feed & Food Show” on DLG: n uusi alusta tulevaisuuden maatalous- ja elintarvikejärjestelmille. Se on tiiviisti verkottunut maatalouskäytäntöjen kanssa ja tarjoaa teknistä tietoa, näkökulmia, innovaatioita ja liiketoimintaa rehusta elintarvikkeisiin.

 

Esittele innovaatiosi.

Luo yhteyksiä.

Ylläpidä verkostoasi.

Tule osaksi EuroTier/EnergyDecentral 2024 -tapahtumaa.

 

 

Viexpo on DLG:n virallinen yhteistyökumppani ja koordinoi sekä hallinnoi suomalaisten yritysten osallistumista messuille.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 31.1.2024 mennessä.

Lähde mukaan!

 

Lisätietoja antaa:

Elina Ruohonen,
elina.ruohonen@viexpo.fi

+358 50 385 4373


Tiedot

Alkaa:
12 marraskuun
Loppuu:
15 marraskuun
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Hannover, Saksa
Messegelände
Hannover, 30521 Saksa
+ Google Map