EuroTier- ja EnergyDecentral Digital -messut

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

EuroTier- ja EnergyDecentral Digital -messut

9.2.2021 - 12.2.2021

EuroTier Digital ja EnergyDecentral Digital -messut 9.–12.2.2021

 

EuroTier-messut järjestetään ensimmäistä kertaa virtuaalimessuina. Messut tarjoavat kattavan yleiskuvan hyötyeläinten hoidosta ja jalostuksesta kuin myös alan moderneista palveluista, joita yritykset tarjoavat.

EuroTier on hyötyeläinten kasvatukseen liittyvä suurin kansainvälinen alan tapahtuma, joka on järjestetty kahden vuoden välein vuodesta 1993 alkaen. Vuonna 2018 messuilla oli mukana jo 2 586 näytteilleasettajaa yli 50 maasta. Suomalaisia näytteilleasettajia on ollut Viexpon hallinnoimana vuosien mittaan useita.

EuroTier-messuilla näytteilleasettajat esittelevät hyötyeläintuotantoon tarkoitettuja innovaatioitaan ja uutuuksiaan.  Messuohjelmaan sisältyy useita konferensseja ja luentoja. Ilmoittaudu mukaan 15.1.2021 mennessä ja pääset tutustumaan uudenlaiseen virtuaalialustaan ja tapaamaan jälleenmyyjilä, asiakkaita ja tekemään kauppaa. Jos vähintään 4 yritystä osallistuu hankkeeseen niin siihen voidaan hakea BF-messutukea.

Voit tutustua messuihin lisää osoitteessa: https://www.eurotier.com/en


 

EnergyDecentral

EnergyDecentral-messut ovat vakiinnuttaneet paikkansa energia-alan asiantuntijoiden kohtaamispaikkana. Messuilla energia-alan valmistajat ja palveluiden tuottajat esittelevät alan uusimpia innovaatioita ja trendejä, ja messuilla hyödyllistä tietoa on tarjolla myös useiden konferenssien ja workshoppien kautta. Aiempina vuosina messuilla on järjestetty lisäksi mm. innovaatiokilpailu ja verkostoitumistapahtuma, jotka järjestetään tulevilla messuilla siis virtuaalisena.

EnergyDecentral-messujen tarjonta on kattava; esillä messuilla ovat niin biomassatuotanto, energian tuotanto, kuin energian jako ja hyödyntäminen.

Messujen vierailijat edustavat mm.metsäalan toimijoita, laitevalmistajia, julkisia tahoja ja kuntia, sekä energiantuottajia. Vuoden 2018 messuilla oli mukana 331 näytteilleasettajaa sekä yhteensä 30 372 kävijää.

Lisätietoja messuista löydät linkistä: www.energy-decentral.com/en

 


 

Viexpo on DLGn virallinen yhteistyökumppani ja koordinoi sekä hallinnoi suomalaisten yritysten osallistumista EuroTier- sekä EnergyDecentral digital-messuille.

Jos olet kiinnostunut messuista tai haluat lisätietoja niin ota yhteyttä Viexpon messuasiantuntijaan.

 

Messujen ilmoittautumiset ovat alkaneet ja päättyvät 15.1.2020.

 

Lisätietoja:

Elina Ruohonen,
+358 50 385 4373,
elina.ruohonen@viexpo.fi


Tiedot

Alkaa:
9.2.2021
Loppuu:
12.2.2021
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,