Kansainvälistymisinfo yrityksille Pyhäjärvellä

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kansainvälistymisinfo yrityksille Pyhäjärvellä

11.2.2020 @ 18:00 - 19:30

Hei Yrittäjä!

Tule kuulemaan miten Viexpo voi auttaa sinun yritystäsi kansainvälistymään. Kymmenen vuotta itsekin yrittäjänä toiminut Viexpon vientineuvoja Carita Pöntiö tulee Pyhäjärvelle kertomaan Viexpon toiminnasta ja palveluista.

 

tiistai 11. helmikuuta 2020 klo 18.00-19.30
Pyhäjärven Kehitys, kokoustila Tuike, Asematie 4, 2. krs

 

• Yritysryhmähankkeet • Markkinaselvitysmatkat • Kansainvälistymisen rahoittaminen •

 

Voit myös varata tapaamisen Caritan kanssa tiistaille 11.2. ennen illan yhteistä infotilaisuutta.

Carita Pöntiöllä on vahva yrittäjätausta. Hän on toiminut yrittäjänä ja toimitusjohtajana elintarvike ja nahkateollisuudessa n. 15 vuotta. Hän on vastannut yrityksen toiminnasta kokonaisuudessaan ja erityisesti tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista niin Euroopassa kuin muuallakin. Caritalla on siten laajaa kokemusta kaupanteosta, kansainvälisyydestä ja viennistä!

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Pyhäjärven Kehitys Oy
Risto Alaheikka
risto.alaheikka@pyhajarvi.fi
Puh. 040 966 0168

_________________________________________

Viexpon tehtävänä on auttaa suomalaisia pk-yrityksiä vientiin. Suurin osa asiakkaistamme on pieniä, alle 50 henkilöä työllistäviä yrityksiä. Vuosittain viemme noin 100 eri yritystä kansainvälisille messuille. Lisäksi toteutamme vientiprojekteja yritysryhmille, tällä hetkellä näissä projekteissa on mukana noin 20 eri yritystä Pohjanmaan maakunnissa, yrityksillä on suuntana Kiina, Japani ja Ruotsi. Teemme yrityksille markkinaselvityksiä ja myös markkinoille tutustumismatkoja erityisesti Ruotsiin ja Norjaan. Viexpolla työskentelee kahdeksan kokenutta asiantuntijaa.

 

Tiedot

Päivämäärä:
11.2.2020
Aika:
18:00 - 19:30
Tapahtumaluokka: