Nordic Organic Food Fair -messut

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nordic Organic Food Fair -messut

15.11.2023 - 16.11.2023

Nordic Organic Food Fair ja Eco Living Scandinavia -messut 15.–16.11.2023

Nordic Organic Food Fair ja Eco Living Scandinavia -messut, jotka järjestetään 15.–16.11.2023 Malmössä Ruotsissa, ovat Pohjoismaiden tärkeimmät luomutuotteiden ja vastuullisesti tuotettujen tuotteiden messut.

Messut on suunnattu alan ammattilaisille ja järjestetään vuosittain. Ne keräävät yli 500 näytteilleasettajaa yli 60 eri maasta. Messuilla oli 3 858 kävijää vuonna 2022.

Messut sopivat yrityksille, jotka tuottavat luomutuotteita, kestävästi tuotettuja tuotteita, kasvipohjaisia tuotteita ja Free From elintarvikkeita, mutta myös terveys-, kauneus-, kosmetiikka- ja ravintolisäalalla toimiville yrityksille.

Viexpon ryhmässä saat tutun palvelun ja edut. Suomi on valittu tänä vuonna messujen ”Country of the year”-maaksi, mikä tarkoittaa, että osallistuvat suomalaiset yritykset tulevat saamaan lisänäkyvyyttä messujärjestäjän markkinoinnissa.

 

LÄHDE MUKAAN TUTUSTUMAAN MESSUIHIN

Nordic Organic Food Fair

Viexpo järjestää messuille yhteisosaston (25–42 m2 osallistuvien yritysten määrästä riippuen) luomuelintarvikkeita tarjoaville yrityksille, edellyttäen, että yhteisosastolle osallistuu vähintään 6 yritystä. Lähtöhinta on 4000–4500 euroa/yritys. Viexpo järjestää osaston avaimet käteen -pakettina. Yritykset huolehtivat itse matka- ja majoitusjärjestelyistä sekä näistä kuluista.

Yhteisosastolle osallistuvat yritykset voivat hakea Business Finlandin Exhibition Explorer -tukea messujen kustannuksiin.

 

Eco Living Scandinavia

Eco Living Scandinavia soveltuu yrityksille, joilla ei ole luomutuotteita tai joilla on sekä luomu että tavanomaisia tuotteita.  Eco Living Scandinavia messuilla nähdään kestävästi tuotettuja tuotteita, kasvipohjaisia tuotteita ja Free From elintarvikkeita, mutta myös terveys-, kauneus-, kosmetiikka- ja ravintolisätuotteita. Kysy tarjousta omasta osastosta.

Omasta messuosastosta voi myös hakea Business Finlandin Exhibition Explorer tukea, mikäli tukiperusteet täyttyvät.

 

Ilmoittaudu viimeistään 25.8.2023.

 

Lisätietoja:
Kåre Björkstrand
+358 50 536 6655
kare.bjorkstrand@viexpo.fi


Tiedot

Alkaa:
15.11.2023
Loppuu:
16.11.2023
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://www.nordicorganicexpo.com

Tapahtumapaikka

Malmö
Malmö, Ruotsi + Google Map