NordicHub webinaari: Wood Innovation Cluster in Skellefteå & Wood City Sweden

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

NordicHub webinaari: Wood Innovation Cluster in Skellefteå & Wood City Sweden

15 maaliskuun @ 10:00 - 11:30

NordicHub webinaari: Wood Innovation Cluster in Skellefteå & Wood City Sweden – regional and national support for the wood industry in Sweden

SAVE THE DATE 15.3.2023 klo 10:00 – 11:30

[webinaari järjestetään englanniksi, kysymyksiä voi myös esittää suomeksi]

 

Tässä webinaarissa tutustumme Skellefteån Träinnovationsklustretiin (Wood Innovation Cluster), joka kokoaa yhteen vahvimmat toimijat, jotka myötävaikuttavat seudun puualan kasvuun. Kyseessä on menestyvä yhteistyö, jonka kautta tuodaan esille puuhun liittyviä monia mahdollisuuksia. Webinaarin aikana saatte tietää enemmän siitä miten historiallinen osaaminen, nykyajan innovoijat ja tulevaisuuden kärkiosaaminen yhdessä edistävät muutosta suuren mittakaavan, kestäväksi puurakentamiseksi.

 

Lisäksi saatte kuulla Trästad Sverigestä (Wood City Sweden). Se on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka edistää puurakentamista ja jakaa tietoa tilaajaosaamisen lisäämiseksi niin kunnissa kuin yksityisellä sektorilla. Verkosto koostuu kunnista ja seuduista, mutta myös mm. kiinteistöyhtiöistä, arkkitehdeistä, tekniikkakonsulteista ja yliopistoista.

 

Tapahtuman tarkempi ohjelma päivittyy tähän.

 

Tapahtuma järjestetään englanniksi, mutta kysymyksiä voi esittää myös suomeksi. Tapahtuma on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.

 

Ilmoittaudu mukaan jo nyt alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Muista myös lisätä tapahtuma kalenteriisi.


Tiedot

Päivämäärä:
15 maaliskuun
Aika:
10:00 - 11:30
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

webinaari